Jste zde

Domů » Ubytování

Vila Artemis, Episkopi (Plakias)

Krétská Vila Artemis

Vila Artemis se nachází na okraji města Episkopi, od hlavního města Heraklion je vzdálena asi 18 km směrem na východ. V místě jsou hospůdky, supermarkety a obchody se suvenýry. Na nejbližší pláž je to asi 12 kilometrů.

V zadní části celého pozemku se nachází bazén a terasa s lehátky a slunečníky. Je zde příjemné posezení s krásným výhledem na moře. K dispozici je i zastřešená terasa s grilem. V přední části pozemku je hezká zahrada.

Vkusně zařízená vila o ploše asi 240 m2 je určena pro deset osob. Budova je centrálně vytápěna, proto je vhodná i pro pobyt mimo sezonu. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s pohovkou, TV se satelitem, bezpečnostním sejfem a jídelním stolem. Dále je zde k dispozici dobře vybavená kuchyň, dvě ložnice s dvoulůžkovými postelemi, skříněmi, televizory a klimatizací (za poplatek), dvě koupelny se sprchou a WC. V jedné z koupelen je navíc pračka, vysoušeč vlasů, žehlička a prkno na žehlení. V druhém patře jsou další dvě ložnice, jedna s jedním lůžkem a druhá se dvěmi oddělenými postelemi.

Na přání hosta je možné připravit i dětské postele. Úklid a výměna ručníků a ložního prádla probíhá 2x týdně.
Stravování: Vlastní, hosté si mohou vařit sami v kuchyňce.

(údaje jsou z roku 2010)

Pohled na bazén u Vily Artemis v Episkopi
Ložnice ve vile Artemis - Episkopi

Kréta na Facebooku