Jste zde

Domů » Severní Kréta

Pláž Malia

Pláž Malia
Autor: palestrina55

Dlouhá pláž v letovisku Malia na severu Kréty je autem velmi dobře dostupná, využívají ji převážně hosté z blízkých hotelů. Bývá často dost plná, ale ne přeplněná. Je tvořena okrově žlutým pískem, mořské dno je pokryté kameny, po kterých se ale dá dobře chodit. Pobřeží se pozvolna, mírně svažuje do moře.

Bývají tu silnější vlny a občas tu tak plave mořská tráva, která může být i na pobřeží. Jedná se o velmi rušnou pláž, již v brzkých odpoledních hodinách tu panuje organizovaná zábava s programem. Je tu velké množství velkých barů přímo na pláži, ve kterých po celé odpoledne vyhrává hudba k tanci a jsou v nich různé oslavy. Mnoho mladých lidí po celý den láká a rozdává vstupenky do barů na odpolední či večerní zábavu.

Slunečníky a lehátka se dají za poplatek zapůjčit na místě. Je jen škoda, že jsou rozestavěné příliš blízko sebe. Kdo si chce užít víc než slunce a koupání, má zde spoustu možností k dalším vodním radovánkám. Těmi mohou být třeba jízda na šlapadlech, na vodních lyžích, zapůjčení motorového člunu a mnoho dalších činností. K úplnému uvolnění a prohloubení relaxačního zážitku přispívá i možnost různých masáží. Pro utišení hladu a žízně je tu mnoho již zmíněných barů nebo restaurací.

Zařazení: 

Kréta na Facebooku