Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sunshine Crete, Ierapetra

Krétský hotel Sunshine Crete

Hotel Sunshine Crete se nachází přímo u dlouhé, široké oblázkové pláže na jihu ostrova Kréta. Další idylická zátoka, vhodná ke koupání, se nachází v blízkosti. Do města Ierapetra, nejjižnějšího města Evropy, je to cca 8 km, malá typická krétská vesnice Koutsounari s několika příjemnými tavernami a obchody je vzdálená asi 1 km. Zastávka linkového autobusu se nachází u hotelu, odkud jezdí přibližně 5 x denně spojení do města Ierapetra.

Hotelové zařízení (rozloha 56 000 m2) se skládá ze 4-patrové hlavní budovy a řadových budov ve stylu bungalovů u pláže, a ve svahu položené části Sunshine Village s 2-patrovou hlavní budovou a 6 menšími budovami ve stylu vil. Obě části jsou oddělené hlavní silnicí a spojené podchodem. Celkem k ubytování nabízí přes 330 pokojů, dále k jeho zařízení patří přijímací hala se stylovým vybavením, recepce, internetový koutek (za poplatek), společenská místnost s televizí, bar "Poseidon", hlavní restaurace "Dionissos" s venkovní terasou, 2 á-la-carte restaurace, diskotéka (cca 2 x týdně), kiosek a klenotnictví, výtahy.

V zahradě najdete dva plavecké bazény se sladkou vodou, relaxační bazén, oddělené dětské bazény, pěknou sluneční terasu s výhledem na pláž a moře. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma. k občerstvení jsou připraveny 2 bary u bazénů, jeden s částečně zastřešenou terasou.
Pro děti je k připraven miniclub, hřiště a dětská herna.

V ceně ubytování je posilovna, stolní tenis, 4 tenisové kurty, hřiště na minikopanou, plážový volejbal, vodní pólo, kánoe na pláži, bingo, šipky, boccia a společenské hry, step aerobic, thaibox, bodystyling, aqua aerobic, jogging, nordic walking. Pro hosty je také k dispozici wellness centrum se saunou, parními lázněmi a jacuzzi. Hotel pořádá různé animace a soutěže u bazénu i na pláži, show, karaoke, párty u bazénu, taneční večery.
Za poplatek jsou různé masáže, kosmetické procedury a kadeřník ve wellness centru, vodní sporty na pláži jako např. windsurfing, jízda na banánu a vodních lyžích, škola potápění ve vzdálenosti cca 9 km.

Příjemně zařízené a prostorné pokoje (cca 25 m2, max. 3 dospělí) jsou vybavené vanou nebo sprchou, WC, klimatizací (01.06. - 30.09.), telefonem, televizí se satelitem, malou ledničkou, sejfem (v ceně), fénem, zařízeným balkónem nebo terasou. Možnost rezervace pokoje s výhledem na moře.
Rodinné pokoje jsou o něco větší (cca 30 m2), mají 2 oddělené místnosti.

Stravování: All inclusive - bohatý snídaňový bufet, v poledne a večer pestrý studený a teplý bufet se show cooking, 1 x týdně tématický večer. Večeřet je možné také v á-la-carte restauraci (1 x za týden, nutná rezervace předem). Přes den zmrzlina, různé snacky, odpolední káva, čaj a pečivo od 17:00 do 18:00. Během všech chodů a od 10:00 do 24:00 místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Krétský hotel Sunshine Crete s bazénem
Krétský hotel Sunshine Crete - ubytování

Místo

Hotel Sunshine Crete 35° 0' 38.3364" N, 25° 50' 8.2284" E

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojení, vše se nám zde líbilo a nic nám nevadilo. V každém případě sem přijedeme znovu. Personál hotelu byl skvělý, přátelský, nápomocný a vstřícný. Hotel se nachází trochu stranou hlavnímu ruchu, ale to jsme věděli předem. Strava byla velmi pestrá a vždy chutná.
Location

Kréta na Facebooku