Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel St. Nicolas Bay, Agios Nikolaos

Krétský hotel St. Nicolas Bay s bazénem

Hotel St. Nicolas Bay leží přímo na malé písečno-oblázkové pláži se skalnatými plošinami na koupání. Obchody, bary, útulné taverny a hezká přístavní promenáda oblíbeného prázdninového střediska Agios Nikolaos jsou vzdálené jen 2 kilometry. Letiště v Heraklionu je asi 65 km daleko, zastávka autobusu asi 500 m.

Hotelový komplex tvoří vícero řadových bungalovů se 107 obytnými jednotkami, disponuje přijímací halou s recepcí, internetovým koutkem, á-la-carte restaurací, krétským kafeniem.
Venku se nacházejí 2 bazény s mořskou vodou, sluneční terasa a bar. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis a fitness centrum. Pro děti je 6x týdně k dispozici miniclub (4 - 11 let). Za poplatek wellness centrum "Poseidon Spa" s krytým bazénem, whirlpoolem, parní lázní, saunou, aromaterapií, kosmetickým salonem, léčivými koupelemi a masážemi. Za poplatek také nabízejí na pláží místní provozovatelé různé vodní sporty - surfování, plachtění, vodní lyže, potápění.
1 x týdně hotel pořádá speciálitový nebo rybí večer s živou hudbou.

Vkusné pokoje jsou vybavené koupelnou, odděleným WC, fénem, županem, telefonem, internetovým připojením WLAN (za poplatek), trezorem, satelitní TV, minibarem (za poplatek), klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.
Juniorsuity mají stejné vybavení jako pokoje, ale navíc sedací kout, DVD-/CD-přehrávač.
Executive juniorsuity mají navíc soukromý bazén.
Suity mají oddělenou ložnici a přímý výhled na moře.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Krétský hotel St. Nicolas Bay
Krétský hotel St. Nicolas Bay u moře

Místo

Hotel St. Nicolas Bay 35° 12' 20.322" N, 25° 43' 2.748" E
Location

Kréta na Facebooku