Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Santa Marina Plaza, Agia Marina

Pohled na hotel Santa Marina Plaza u moře

Hotel Santa Marina Plaza se nachází v bezprostřední blízkosti postupně se svažující pískové pláže. Letovisko Agia Marina je vzdáleno asi 1 km, najdete zde různé bary, restaurace a možnosti nákupů a zábavy. Do města Chania je to asi 8 km, kam se můžete dopravit i linkovým autobusem.

Tento moderní hotel se řadí k hotelům vyšší kategorie. Na třech patrech je 51 pokojů a svým hostům nabízí následující vybavení: stylovou halu s recepcí a moderními sedacími soupravami, bar, místnost s připojením na internet, klimatizovanou restauraci s oddílem pro nekuřáky, oddechovou místnost se satelitní televizí.
Na velmi pěkně uspořádané zahradě se nachází plavecký bazén se sladkou vodou a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou k dispozici zdarma, na pláži za poplatek.
K dispozici je fitness centrum a vířivá koupel. Příležitostně se konají různé tématické večery. Za poplatek si můžete objednat masáž.

Pokoje jsou vybaveny komfortně. Disponují koupelnou, fénem, balkónem nebo terasou, klimatizací, telefonem, připojením k internetu, sejfem, satelitní televizí a minibarem. Pokoje mají výhled na moře nebo na bazén.

Stravování je formou polopenze. Vydatná snídaně je podávána formou bufetu, večeře také. K jídlu se prosím dostavte ve vhodném oblečení.

Hotelová pláž - Santa Marina Plaza, Agia Marina
Osvětlený hotel Santa Marina Plaza na Krétě

Komentáře

S pobytem v hotelu jsme byli v principu spokojeni. Hodně jsme cestovali a v hotelu jsme netrávili veškerý čas – hlavně jsme se zde stravovali, spali a večer jsme zašli na pláž. Vhodné je pronajmout si auto a prohlédnout si okolí nebo severní pobřeží. My jsme asi za jednu hodinu dojeli po „dálnici“ až do Rethymnonu. Knossos je vzdálen asi 2 a půl až 3 hod cesty, proto jsme na cestu rezignovali. Pro dovolenou trávenou pouze na pláži bychom toto místo nezvolili – pláž je příliš malá a přeplněná. Nejkrásnější pokoje jsou jednoznačně pokoje s výhledem na moře. Apartmány jsou spíše hůře položené a pokoje s výhledem do zahrady jsou částečně ve sklepě. I když při našem pobytu nebyl hotel ani zdaleka naplněn, byl pro personál problém poskytnout nám pokoj ve vyšším patře. Přejeme hodně radosti při dovolené na tomto překrásném ostrově!

Kréta na Facebooku