Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Porto Galini, Agia Galini

Krétský hotel Porto Galini

Hotel Porto Galini se nachází v klidné poloze, obklopen nádhernou zahradou a olivovníky. Oblázkovo-písečná pláž je vzdálená asi 100 m. K centru letoviska Agia Galini se dostanete po 10 minutách chůze. Zde najdete mnoho příležitostí k zábavě, útulné taverny, bary a stylové restaurace..

Tento velmi oblíbený hotel je známý svou rodinnou atmosférou. V přijímací hale se nachází recepce a sejfy a v hotelu je dále k dispozici bar s televizním koutem a restaurace. V krásné zahradě si můžete zaplavat ve sladkovodním plaveckém bazénu a slunit se na terase. Děti si mohou hrát na dětském hřišti.
Bez poplatku dostanete lehátko u bazénu, na pláži je pak za poplatek. Hotel vám také nabízí bez poplatku tenis, volejbal a stolní tenis.

Hotel nabízí 22 pokojů, které jsou zařízeny v typicky řeckém stylu. Jsou vybaveny telefonem, sprchou, WC, balkonem nebo terasou. Klimatizace je na požádání a za poplatek.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - ráno je rozšířený snídaňový bufet a večeře je formou výběru z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Krétský hotel Porto Galini s bazénem

Komentáře

Velmi jsme si tu odpočinuli a byli jsem moc spokojení s rodinnou atmosférou. Také jídlo bylo výborné. Jenom nám vadilo sprchování, stačil by jenom závěs nebo kabinka. Hotel byl pro nás optimální. Taky rodinná a přátelská atmosféra nám naši dovolenou zpříjemnila. Jídlo bylo připravované často ze surovin ostrova. Prostě si člověk užívá jídlo plnými doušky.

Kréta na Facebooku