Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Porto Belissario, Ferma

Krétský hotel Porto Belissario

Hotel Porto Belissario se nachází asi 80 metrů nad nádhernou zátokou s písčito-štěrkovou pláží, ke které se dostanete po schodech přímo z hotelové zahrady. Do malé sousední vesničky Koutsounari je to 400 m a do města Ierapetra, které nabízí mnoho možností k zábavě, asi 12 km. Zastávka autobusu je vzdálena pouhých 50 m od hotelu.

Malý hotel je postaven v typickém krétském vesnickém stylu. Hostům je k dispozici recepce, bezpečnostní sejf, bar s venkovní terasou a s výhledem na moře, společenská místnost s TV, přístup k internetu (v ceně pobytu) a restaurace.
K hotelu také patří útulná zahrada, bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky.

Celkem je v hotelu 33 pokojů. Pokoje jsou velmi pěkně zařízené, jejich součástí je klimatizace, minilednice, TV se satelitem, sprcha, WC a balkón nebo terasa.
K dispozici jsou také rodinné pokoje se dvěmi ložnicemi.
Superior pokoje mají klimatizaci, koupelnu v moderním designu s fénem, lednici, LCD televizi, DVD přehrávač a telefon s přímou volbou, balkón nebo terasu s lehátky a výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - kontinentální snídaně formou samoobslužného bufetu a večeře formou menu o třech chodech.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Celkově to byla krásná odpočinková dovolená. Doporučujeme všem, kteří si chtějí v klidu odpočinout. Velmi se nám líbil hotel, protože atmosféra byla velmi přátelská a typicky krétská. Přímo na letišti jsme si pronajali auto, což je pro volný pohyb v okolí nezbytné.

Kréta na Facebooku