Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pilot Beach Resort, Georgioupolis

Zelení obklopený hotel Pilot Beach Resort v letovisku Georgioupolis

Hotel má jedinečnou polohu v pěkné krajině, obklopený je olivovníky a avokádovými stromy, je z něj krásný výhled na okolní bílé skály. Malebné rybářské městečko Georgioupolis je vzdálené asi 2 km. Hlavní část komplexu leží za silnicí a s částí komplexu, ležícího u pláže je propojen podchodem. K letišti Chania je to asi 45 km.

Prostorné, moderně zařízené pokoje Superior mají koupelnu, fén, telefon, klimatizaci (sezónní provoz/hodinově), ledničku, trezor, SAT-TV, balkón nebo terasu (výhled na bazén nebo do zahrady). Tyto pokoje jsou v novější části komplexu, nad silnicí. Stejně vybavené jsou pokoje v bungalovech, avšak mají výhled na moře. Rodinné pokoje jsou také stejně vybavené, mají ale oddělenou ložnici. Pokoje Budget jsou normální pokoje za zlevněnou cenu, bývá jich ale jen omezený počet.

Komplex sestává z hlavní budovy a různých bungalovů, přičemž každý bungalov je originální. V hotelu je recepce, internetový koutek (za poplatek), bar, luxusní salónek, hlavní restaurace s výhledem na bazén (švédské stoly), v 1. patře další restaurace s výběrem z jídelního lístku a panoramatickým výhledem na bazén a moře. Dále je zde vinotéka, Beautysalon, klenotnictví a další různé obchůdky, které lákají k návštěvě a ke zdržení. Krytý bazén je v dubnu a říjnu vytápěn. Ve venkovním areálu jsou 4 bazény (jeden z toho v blízkosti pláže), sluneční terasy a bar. Lehátka a slunečníky u bazénu gratis, na pláži za poplatek. Pro děti 4 až 12 let je tu miniklub a dětské hřiště.

Absolutní TOP hotel, velmi komfortní s ideální polohou na pláži.

Velmi pěkné architektonické řešení hotelu spojuje prvky tradičních řeckých obcí s moderní výbavou. Pro děti do 12 let denně mezi 11:00 až 17:00 hodinou dětský koutek zdarma (svačiny, pizza, hranolky, dětská menu, ovocné saláty, jogurty, sladkosti, zmrzlina, ovocné šťávy, voda, mléko a další). Dopoledne denně se obměňující animační programy, večer různé zábavy, folklórní večery, živá hudba. Dětské animační programy.

Stravování je zajištěné formou švédského stolu. Alternativně možnost večeří v řecké restauraci. Zde jsou předkrmy a dezerty formou švédského stolu, hlavní jídlo je menu o 3 chodech (servírováno u stolu).

Pohled na bazén a pláž hotelu Pilot Beach Resort

Komentáře

V hotelu vše super, avšak transfer z letiště do hotelu netrval avizovanou 1 hodinu, ale 2,5 hodiny. Personál byl vždy příjemný a ochotný kdykoli pomoci. Na švédských stolech bylo všeho dostatek a každý mohl své chuťové buňky potěšit.

Kréta na Facebooku