Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Oceanis, Anissaras

Krétský hotel Oceanis

Hotel Oceanis se nachází v místní části Anissaras, je obklopený olivovníky a středomořskou vegetací. K dlouhé, písečno-oblázkové pláži je to asi 900 metrů, známé letovisko Chersonissos s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené 3 km a město Heraklion 25 km. Hotelový autobus vás zdarma 2x denně zaveze do Chersonissosu a 3x denně k pláži (kromě neděle).

Hotelové zařízení je sesterským podnikem hotelu Semiramis Village, k ubytování nabízí 126 renovovaných pokojů, rozdělených do 4 obytných budov. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), výtah, společenská místnost s TV se satelitním příjmem, internetový koutek (za poplatek), bar s terasou, restaurace a snackbar.

Ve venkovním prostoru se zahradou najdete plavecký bazén se sladkou vodou, oddělený dětský bazén, sluneční terasu, poolbar. Lehátka a slunečníky u jsou k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek. Pro nejmenší hosty je k dispozici dětské hřiště.
Při pobytu s all inclusive je stolní tenis a tenisový kurt zdarma, jinak za poplatek. Zpoplatněné jsou také všechny vodní sporty na pláži.

Jednoduše zařízené pokoje (cca 26 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, hudebním kanálem, klimatizací a ledničkou (oboje za poplatek), balkónem nebo terasou.
Rodinné pokoje (cca 32 m2) mají navíc oddělenou ložnici.

Stravování: Polopenze (snídaně a večeře formou bufetu) nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední snacky a sendviče (14.00 - 17.00 hodin), káva, čaj a pečivo (17.00 - 18.00 hodin), místní alkoholické a nealko nápoje 11.00 - 23.00 hod.

(údaje jsou z roku 2011)

Krétský hotel Oceanis s bazénem
Krétský hotel Oceanis - ubytování

Místo

Hotel Oceanis 35° 19' 53.256" N, 25° 22' 19.5348" E

Komentáře

Byli jsme tu velmi spokojeni a o příští dovolené navštívíme zase Krétu. Byli jsme spokojeni s nízkou cenou, vynikajícími službami v krásném a relaxačním hotelu, nabízí vše, co potřebujete. Prostředí je mnohem příjemnější a pohodlnější než hlučné, chaotické, špinavé a dotěrné prostředí v Chernonissosu nebo Malii. Jediné, co občas rušilo spánek, byl hluk letadel a poměrně tenké zdi. Krásný bílý hotel ve stylu řecké architektury má velkou, dobře udržovanou zahradu a bazén. Pro děti je tu hřiště. Pokoje byly dostatečně velké a velmi pohodlné, s balkónem k moři. V pokojích se uklízelo denně a velmi důkladně. Pokojská také brala v úvahu, pokud jste si chtěli ráno pospat. Veškerý personál byl velmi přátelský a velmi nám pomáhal. Jeden rekreant ztratil např. na výletě brýle, které mu pomohli vrátit zpět, i když za to sami nezodpovídali. Vše zvládali dobře anglicky a do jisté míry německy a dokonce i rusky. Pláž byla vzdálena 10-15 minut pěšky. Je přímo na útesu, ale není vhodná pro plavání. Lepší pláž byla asi 200 metrů vlevo nebo vpravo. Hotel nabízí 2 x denně zdarma autobus do Chernonissosu. Městský bus z Anissarasu (autobusová zastávka je asi 20 minut chůze daleko) jezdí každou půl hodinu do Heraklionu a Malie. Ideální je půjčit si auto například pro výlety do Lassithi nebo do Nikolaosu. Hotel organizuje i levné výlety, např. do Samarie. Je tu v místě několik mini trhů a 1-2 km dál je Lidl. V okolí hotelu je spousta barů a restaurací a několik i na pláži. Občas se konají folklórní večery v hotelu, s docela dobrou kapelou. Hotel má tenisový kurt a herní automaty, billiárd a bar. Nedaleko si můžete zakoupit kurzy potápění i s vybavením. Jinde pronajímají motocykly a lodě. Byli velmi bohaté snídaně (müsli, ovoce, džemy, med, nutella, anglická snídaně, klobása, sýr, olivy, salát) a mezinárodně-řecký večerní bufet, různé saláty k vlastnímu namíchání a 3 hlavní jídla s přílohami a zeleninou, které si můžete sami namíchat. Jídelna byla útulná, ale bylo často plno, když se všichni hosté současně nahrnuli při otevření bufetu. Nejlepším způsobem je jíst později, po 20. nebo 21. hodině. Jídlo bylo průběžně doplňováno.
Location

Kréta na Facebooku