Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Neos Ikaros, Agia Galini

Agia Galini - pohled na hotel Neos Ikaros

Hotel se nachází v klidné poloze na okraji obce Agia Galini. K centru je to zhruba 150 metrů. Oblázkovo-písečná pláž leží ve vzdálenosti asi 400 m.

Malý rodinný hotel je postaven ve stylu teras s nádherným výhledem na okolí a obec Agia Galini. Najdete zde 29 pokojů, které jsou rozděleny do hlavní a vedlejší budovy. Nabízíme Vám přijímací prostor s recepcí (sejfy), snídaňovou místnost, snack bar a televizní místnost. Venku se nachází plavecký bazén, který je otevřený o května, se samostatným dětským bazénem a sluneční terasou. U bazénu můžete využít lehátka a slunečníky, na pláži je obdržíte za poplatek.

Hotel patří do řecké kategorie B. Pokoje jsou zařízeny účelně, s telefonem, klimatizací, televizí se satelitním příjmem, ledničkou, vanou nebo sprchou, WC, dále pak balkonem nebo terasou. Lze zamluvit dvou- jako jednolůžkový pokoj.

Zábavu nabízí v centru Agia Galini místní taverny a bary. Pokud byste chtěli objevovat krásy Kréty na vlastní pěst, tak Vám vřele doporučujeme si pronajmout vůz. Bez poplatku si můžete zahrát také volejbal či basketbal. Děti jistě uvítají samostatný dětský bazén.

Můžete si objednat snídani nebo polopenzi. Každé ráno rozšířená snídaně. Večere se podávají v místní taverně.

Příjezdová cesta do hotelu Neos Ikaros

Komentáře

Pro naši příští dovolenou na Krétě bychom zase zvažovali tento hotel, protože opravdu nás nenapadá žádné negativum. Všechny horní pokoje hotelu jsou zařízeny tak, abyste se mohli dívat na moře, dokonce při koupání i sprchování...Každý den nám důkladně uklízeli pokoj a každý druhý den nám měnili ručníky a povlečení. Agia Galini nabízí prostřednictvím své výhodné poloze také výborné možnosti k výletům. Místo je známé hlavně nespočtem taveren, které byly postaveny ve svahu. Můžete taky využít zdarma volejbalové a basketbalové hřiště, které patří hotelu. Majitel hotelu věnoval osobně velké úsilí a čistí každé ráno a večer bazén... Sama rodina má tři relativně mladé děti, které si bez rozpaků bavily s ostatními dětmi. Během našeho pobytu tu bylo mnoho rodin, které měly děti ve věku kojenců až po puberťáky a všichni se tu cítili moc dobře...

Kréta na Facebooku