Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Nana Beach, Chersonissos

Krétský hotel Nana Beach - jeden z bazénů

Hotel Nana Beach leží přímo v písečné zátoce, částečně s trochu hrubším pískem (ve vodě jsou místy skaliska, doporučují se boty do vody). Chersonissos je vzdálen cca 2 km, Stalis cca 1,5 km a Malia cca 5 km. Autobusová zástavka je vzdálená 100 m od hotelu.

Rozsáhlý a udržovaný hotelový resort je ideální pro celé rodiny. V hlavní budově (90 pokojů) je recepce, společenská místnost, dvě hlavní restaurace, jedna z toho pro rodiny s dětmi od 7 let, klenotnictví, miniobchod, taneční bar, internetová místnost (za poplatek), dva amfiteátry. Uvnitř komplexu je malá kaplička (řecká/ortodoxní).
V zahradním komplexu je celkem pět bazénových oblastí (mořská voda se sníženým obsahem soli), tři s jacuzzi, hlavní bazén s integrovaným barem, wellness-spa s aktivním bazénem, sauna, hamam, masážní místnosti (za poplatek, od 16 let), oddělený relaxační kout s bazénem k relaxaci a odpočinku (není pro děti), dva další bary, lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži v ceně, plážový bar a tři snack bary.
V ceně pobytu jsou tři tenisové kurty (s tvrdým povrchem), víceúčelové sportovní hřiště, půjčování raket, biliár (oproti kauci), stolní tenis, basketbal, plážový volejbal, mini fotbal, gymnastika, step-aerobic, fitness, jízdní kola dle dostupnosti po hodinách. Na pláži je půjčovna surfů při předložení osvědčení, šnorchlové vybavení, šlapadla, kanoe, lukostřelba pod dozorem. 6x týdně večerní zábava s tanečními představeními. Tématické párty v divadle, restauraci nebo diskotéce, mnohostranný a rozsáhlý zábavný program.

Pokoje v řadových bungalovech jsou vybavené koupelnou/WC, fénem, satelitní televizí, trezorem, ledničkou, klimatizací (po celou sezónu), balkonem/terasou, s výhledem do zahrady nebo na moře.

Stravování formou all inclusive zahrnuje plnou penzi (v bufetové formě), snídani pro spáče do 11 hod., svačinu mezi 11. – 18.00 hod. Bar u bazénu je otevřen 10.00 – 18.00 hod., snack bar 10.00 – 17.00 hod., zmrzlina pro děti od 10.00 hod. do 22.00 hod., káva, čaj a koláče od 15.30 – 16.30 hod., půlnoční svačina (na hlavním snack baru), při rezervaci předem je možné jídlo v řeckém, italském stylu nebo v rybí restauraci. Mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje jsou k dispozici od 11 hod. do 01 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Nana Beach s pláží, Chersonissos
Hotel Nana Beach, Chersonissos - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme podruhé v hotelu Nana Beach a strávili jsme zde nádherných deset dní. V tomto komplexu, který vypadá jako botanická zahrada, jsme se cítili jako v ráji. Příště zde zůstaneme déle. Našli jsme naprosto správný hotel pro naše požadavky (sport, relaxace, dobré jídlo) a s klidným svědomím můžeme hotel dále doporučit. Náš bungalov byl přímo na pláži s výhledem na moře. Měli jsme to na pláž jen dvě minuty. Zaměstnanci hotelu byli velmi přátelští a připraveni pomoci. Poloha hotelu je jedinečná, velmi klidná, ale ne příliš daleko od Chersonissosu a Malie, dá se tam dojít pěšky a nakupovat.

Kréta na Facebooku