Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mythos Palace, Georgioupolis

Komplex budov hotelu Mythos Palace v letovisku Georgioupolis

Příjemný hotel Mythos Palace leží na několik kilometrů dlouhé, do moře se mírně svažující písčité pláži. Do městečka Georgioupolis je to jen asi 4 km, spojení je zajištěno pravidelnou autobusovou linkou. Moderní hotelový komplex má 206 pokojů v několika budovách. Velkorysá vstupní hala s recepcí, restaurací, barem, společenskou místností, hracím koutem, TV koutem, minimarketem a krytým bazénem. Ve venkovním prostoru je velký bazén se sluneční terasou, s lehátky a slunečníky (u bazénu lehátka a slunečníky v ceně, na pláži za poplatek). U bazénu bar. Na pláži taverna a snackbar.
Komfortně zařízené pokoje s koupelnou, fénem, balkónem nebo terasou, klimatizací, telefonem, SAT-TV s hudebním kanálem, ledničkou, minibarem (za poplatek), trezorem (ve dvoulůžkových pokojích). Pokoje jsou s bočním výhledem na moře nebo se vstupem k soukromého bazénu (několik pokojů se vždy dělí o bazén). Junior-Suity jsou nejblíže k moře, je z nich výhled na moře, stejně vybavené jako pokoje, jsou ale prostornější. Navíc mají opticky oddělený obývací prostor. Je možné si i zvolit suitu se vstupem k soukromého bazénu.
Pobyty jsou s polopenzí, s All inclusive nebo s Ultra All inclusive. U polopenze jsou snídaně a večeře formou švédského stolu.
Pro sportovní aktivity lze využít tenisový kurt, posilovací přístroje, stolní tenis, plážový volejbal, vodní pólo. Jedenkrát týdně zábavný večer s živou hudbou nebo např. s krétským folklórem. Za poplatek je možné si zahrát kulečník, navštívit spa a wellness areál, v letních měsících přibývají nabídky místních podnikatelů (např. různé vodní sporty).

Bazén hotelu Mythos Palace v letovisku Georgioupolis
Pláž u hotelu Mythos Palace v letovisku Georgioupolis

Komentáře

Naše očekávání byla naplněna více než jsme doufali. V roce 2008 jsme do hotelu Mythos Palace jeli už po šesté. Mezitím se k nám již pravidelně přidávají i naše dvě děti, kterým je 27 a 25 let. Všichni jsme nadšení. Rozmanitost ostrova je nepřekonatelná. Každý rok objevujeme něco nového. Pobyt v tomto hotelu je pro nás to nejlepší, co jsme doposud zažili. Jak již bylo řečeno, mezitím jsme v tomto hotelu byli již po šesté. Milý a ochotný personál, připravený vždy pomoci. Díky výhodné poloze hotelu je možné uskutečňovat neuvěřitelné množství výletů. Procestovali jsme ostrov křížem krážem, od severu po jih a od západu po východ. Veškeré jídlo v hotelu bylo neskutečně chutné a pokrmy velmi rozmanité. Absence animačních programů nám vůbec nevadila, naopak jsme ji uvítali. Bydleli jsme na nejhezčím pobřeží Kréty. Ačkoli jsme sami cestovali bez malých dětí, je v hotelu cítit, že jsou vítány.

Kréta na Facebooku