Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mitsis Rinela Beach, Kokkini Hani

Krétský hotel Mitsis Rinela Beach

Hotel Mitsis Rinela Beach se nachází přímo na udržované písčité pláži letoviska Kokkini Hani. Město Heraklion se nachází ve vzdálenosti cca 12 km, kam se dá dobře dojet místním linkovým autobusem. Zastávka je přímo před hotelem. Kvůli blízkému letišti je občas slyšet hluk letadel.

Hotel je postaven v typickém krétském stylu, nabízí k ubytování celkem 440 pokojů, které se nacházejí v hlavní budově a několika vedlejších budovách. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, bary, hlavní restaurace, á-la-carte restaurace (čínská), televizní a internetový koutek (internet za poplatek), minimarket, taverna, herna, obchod se suvenýry.

Ve venkovních prostorech se nacházejí dva bazény s mořskou vodou (jeden z nich má dvě vodní skluzavky), obklopené sluneční terasou, 2 poolbary a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k využití zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis, tenis (osvětlení za poplatek), plážový volejbal, aerobic, vodní gymnastika, billiárd a boccia. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animační programy.
Za poplatek je wellness centrum, masáže, potápění a vodní lyže na pláži (u místních provozovatelů).
Pro děti jsou k dispozici 2 samostatné dětské bazény, dětský klub (4 - 12 let) a dětské hřiště.

Pokoje jsou komfortně zařízené, vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, klimatizací, malou ledničkou, sejfem, telefonem, televizí se satelitem, balkónem nebo terasou.
Pokoje Superior mají navíc župany, pantofle, minibar (za poplatek).
Rodinné pokoje (3-4 osoby) mají navíc ložnici, oddělenou spojovacími dveřmi.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, přes den různé snacky a zmrzlina, místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 24 hodin. Při večeři je vyžadováno slušné oblečení. Večeřet můžete po předchozí rezervaci také v á-la-carte restauraci nebo v taverně.

(údaje jsou z roku 2011)

Krétský hotel Mitsis Rinela Beach s bazénem
Krétský hotel Mitsis Rinela Beach s pláží
Krétský hotel Mitsis Rinela Beach - ubytování

Místo

Hotel Mitsis Rinela Beach 35° 19' 49.692" N, 25° 15' 50.2164" E

Komentáře

Byla to perfektní dovolená s koupáním a s dětmi. Přijedeme sem určitě znovu. Hotel má mnoho možností pro zabavení dětí (pláž, vodní skluzavka, hřiště, tenis, stolní tenis, dětský klub, dětská diskotéka, animační program, ..), bufet byl vhodný i pro děti. Personál byl přátelský k dětem. Různé možnosti vodních sportů, taverny. Byla to klidná lokalita - kromě letadel nad pláží při přistání (to nás ale nerušilo). Velký výběr z velkého bufetu - ale bylo tam moc lidí. Menší výběr, ale i tak dostačující byl v taverně, ta byla klidná, leží přímo na pláži.
Location

Kréta na Facebooku