Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Miramare Village, Agios Nikolaos

Krétský hotel Miramare Village s bazénem

Hotel Miramar Village stojí na mírném svahu u zátoky Mirabello, od centra města Agios Nikolaos je vzdálen asi 10 minut pěší chůze. Od malé štěrkové pláže v zátoce je hotel oddělen jen příjezdovou cestou, k písčité pláži je to asi 400 metrů. Nejbližší autobusová zastávka je vzdálena 500 m od hotelu.

Udržovaný hotelový komplex Miramar Village se skládá z několika 3-patrových bungalovů. V sousedním, sesterském hotelu Miramare se nachází vstupní hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek), televizní místnost, prostor k posezení. V komplexu najdete také malý obchod, klimatizovanou restauraci, á-la-carte restauraci, bar a snack bar, hernu, krytý bazén, výtah.
Venku jsou situovány tři plavecké bazény se sladkou vodou, jeden z nich je určen dětem, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma. Na pláži jsou za poplatek.

V ceně ubytování jsou zahrnuty některé sportovní aktivity jako např. stolní tenis a fitness centrum. Za poplatek si v sesterském hotelu můžete zahrát tenis nebo kulečník. Na pláži jsou k dispozici i různé vodní sporty nabízené místními provozovateli.
Hotel pořádá tématické večery, jako např. řecký večer, živá hudba nebo barbeque (za poplatek).

Všechny pokoje jsou v krétském stylu a vybavené telefonem, satelitní televizí, sejfem, lednicí, klimatizací, fénem, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem a WC, balkónem nebo terasou, částečně s bočním výhledem na moře nebo do zahrady.
Mezonetové pokoje jsou vybavené stejně, v horním patře mají otevřenou ložnici, jsou s bočním výhledem na moře.
Bungalovy mají také stejné vybavení, ale jsou prostornější.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, po celý den různé snacky a zmrzlina, odpolední káva, čaj a dezerty. 1x týdně je možná večeře v restauraci á-la-carte. Místní alkoholické a nealko nápoje ke všem jídlům a také v barech mezi 10. a 23. hodinou.

(údaje jsou z roku 2010)

Krétský hotel Miramare Village - ubytování

Místo

Hotel Miramare Village 35° 10' 52.806" N, 25° 42' 39.8052" E

Komentáře

My jsme byli s hotelem velmi spokojeni. Hotel má velmi klidnou polohu a nabízí velmi dobrý komfort. Leží sice trochu stranou, ale není zase tak daleko od moře ani od centra. Obě střešní terasy u našich pokojů byly velmi krásné s výhledem na moře. Jediným kritickým bodem byla skutečnost, že v koupelně by mohlo být více háčků na pověšení. My jsme měli plnou penzi, která nebyla vůbec špatná. Jen snídaně mohly být trochu rozmanitější. U obědů a večeří jsem ale rozmanitost a mnohotvárnost nepostrádal. Co se sportovní nabídky hotelu týče, neměl jsem v tomto směru žádná očekávání, takže tyto skutečnosti nemohu posoudit.
Location

Kréta na Facebooku