Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Minos Palace, Agios Nikolaos

Krétský hotel Minos Palace u moře

Hotel Minos Palace nabízí relaxaci v absolutně klidném prostředí. Nachází se v zátoce Mirabello přímo na malé pláži s oblázky, která patří hotelu a odkud je nádherný výhled na Agios Nikolaos. Do centra jsou to asi 2,5 km, ale nejbližší možnost zábavy a nákupů je již asi 1 km od hotelu. Letiště Heraklion je vzdálené asi 70 km.

Exkluzivní hotel se skládá z jedné hlavní budovy a několika dalších bungalovů v rozlehlé zahradě. Komplex disponuje hlavní restaurací, restaurací a tavernou á-la-carte, barem, plážovým barem, internetovým koutkem, TV místností a obchody.
Ve nenkovním prostoru hotelu se nachází bazén s mořskou vodou, sluneční terasa, poolbar a samostatný dětský bazén. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži zahrnuty v ceně.

Hotel pořádá animační programy a 1x týdně krétský večer v taverně s hudbou a tancem (v období od května do září). Zdarma si můžete zahrát kulečník, stolní tenis, vyzkoušet 2 tenisové kurty, fitness centrum nebo saunu. Za poplatek si můžete dopřát masáže nebo vyzkoušet různé vodní sporty na pláži, které jsou nabízeny místními provozovateli.

Všechny pokoje jsou vkusně zařízené a prostorné. Mají rozlohu asi 28 m2 a jsou vybaveny telefonem s přímou volbou, satelitní TV, sejfem, minibarem, klimatizací, fénem, županem a pantoflemi, koupelnou s vanou nebo sprchou, WC a balkónem s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře jsou podávány v podobě bohatých švédských stolů. Pravidelně se konají také tématické večery. Hotel nabízí i vegetariánské pokrmy a kuchyni pro diabetiky.

(údaje jsou z roku 2010)

Krétský hotel Minos Palace - ubytování

Kréta na Facebooku