Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Minos Beach, Agios Nikolaos

Krétský hotel Minos Beach s bazénem

Pětihvězdičkový hotel Minos Beach představuje prázdninovou oázu v typickém krétském stylu, dal by se přirovnat procházce krásnou otevřenou galerií. Hotel je situován přímo u moře, v romantické zátoce obklopené skalami a malými plážemi s pískem a drobným štěrkem. Rušné město Agios Nikolaos se nachází nedaleko a jeho centrum, které je vzdálené asi 1 km, je možné pohodlně dosáhnout linkovým autobusem, zastávka je přímo před hotelem. Letiště v Heraklionu je vzdálené asi 65 km od hotelového zařízení.

Hotel je členem skupiny malých luxusních hotelů světa "Small Luxury Hotels of the World". Nabízí 129 pokojů a k jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, lounge, hlavní restaurace Bacchus, elegantní restaurace Ambrosia, řecká taverna Terpsis a gourmet restaurace La Bouillabaisse, která patří k nejlepším na ostrově Kréta. Dále zde najdete WLAN připojení v lobby, bar, internetový koutek (za poplatek), televizní místnost a obchod.
V zahradě jsou rozmístěna zajímavá výstavní díla a kousky známých umělců, sladkovodní bazén s terasou a barem, lounge bar na pláži. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování je tenisový kurt, stolní tenis a zajímavé animační programy. Za poplatek jsou tenisové kurzy, fitness centrum a vodní sporty na pláži nabízené místními provozovateli, potápěčská škola.
Zpoplatněné je také wellness centrum "Ananea", kde bude vaše tělo hýčkáno masážemi či ayurveda-terapiemi na základě staroindické medicíny. K dispozici je zde také sauna.

Všechny bungalovy jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, sejfem, telefonem, satelitní TV, minibarem, klimatizací (individuálně nastavitelnou), župany, šatnou a terasou.
Bungalovy Superior Seafront (40 – 45 m2) leží v 1. řadě směrem k moři. Mají navíc obývací pokoj a ložnici, jacuzzi v koupelně, výhled na moře. Některé mají soukromý bazén na terase.
Bungalovy Seafront (26 – 30 m2) leží jen 20 - 30 metrů od moře.
Bungalovy Superior Waterfront (40 – 45 m2) leží přímo u moře, mají jacuzzi v koupelně, DVD přehrávač, vlastní lehátka a slunečník, výhled na moře.
Juniorsuity (40 – 45 m2) mají ložnici a sedací kout.

Stravování: Polopenze- snídaně formou bohatého bufetu, na výběr je mezi obědem a večeří. Obědy mají teplý a studený předkrmový bufet, hlavní jídlo 'výběrem z menu) a dezerty jsou servírované. Večeře mají salátový a sýrový bufet, hlavní jídlo výběrem z menu a dezertový bufet.
Dvě á-la-carte restaurace (krétská a gourmet kuchyně) jsou za příplatek.

(údaje jsou z roku 2010)

Krétský hotel Minos Beach

Místo

Hotel Minos Beach 35° 11' 59.9496" N, 25° 42' 49.6656" E

Komentáře

Hotel je velmi klidným a pohodlným zařízením vybízejícím k odpočinku. Je určen hlavně hostům, kteří hledají klid a chtějí si vychutnat dovolenou vlastním způsobem, bez doprovodných animačních programů. Co se ubytování týče, my jsme měli pokoj typu „VIP Seafront“, který byl velmi prostorný a měl krásnou velkou verandu. V restauracích pracuje milý a všímavý personál. V případě tohoto hotelu oceníte především jeho krásně klidnou polohu.
Location

Kréta na Facebooku