Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mediterraneo, Chersonissos

Hotel Mediterraneo, Chersonissos

Hotel Mediterraneo se nachází v prázdninové oblasti Chersonissos, na svahu nad pobřežní ulicí. Pláž leží cca 400 m daleko a centrum Chersonissosu s jeho početnými nákupními a zábavními možnostmi je vzdáleno asi 1 km.

Příjemný hotelový komplex nabízí komfort a prostředí pro ideální dovolenou. Hotel se skládá z více budov v ostrovním stylu, hlavní budova je vybavena přijímací halou s recepcí, útulným společenským prostorem s internetem (za poplatek) a koutkem se satelitní televizí, klimatizovanou nekuřáckou restaurací a barem s venkovní terasou, konferenční místností (pro max. 150 osob).
V udržovaném venkovním komplexu se nachází dva bazény s mořskou vodou s odděleným dětským bazénkem, sluneční terasa s lehátky a slunečníky a dva bary u bazénů. Pro děti je k dispozici dětské hřiště a hrací koutek.
V ceně ubytování je mini fotbalové hřiště 5 x 5 m, tenis, plážový volejbal, stolní tenis a fitness. K dispozici za poplatek je biliár, videohry, různé vodní sporty na pláži, sauna, hamam, jacuzzi a masáže. 3x týdně se konají večerní zábavy v otevřeném divadle (od půlky května do půlky října).

Přátelsky a příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 26 m2) jsou vybavené telefonem, satelitní televizí s hudebním kanálem, trezorem (za poplatek), ledničkou (za poplatek), klimatizací (v období určeném hotelem je individuálně regulovatelná), fénem, vanou nebo sprchou/WC, balkonem nebo terasou bočním směrem k moři. Pokoje je možno obsadit i jen jednou osobou.
Junior-suity disponují podobným vybavením, ale s odděleným prostorem na spaní navíc a ledničkou v ceně, a jsou položeny na stranu k moři.

Stravování all inclusive zahrnuje snídani, oběd a večeři ve formě bufetu, lokální alkoholické a nealkoholické nápoje během jídla a během otevírací doby na baru od 11.00 do 23.00 hod, svačinu a zmrzlinu pro děti mezi 11.00. – 17.00 hod, káva/čaj a pečivo mezi 17.00 – 18.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Mediterraneo, Chersonissos - jeden z bazénů
Hotel Mediterraneo - možnost ubytování

Komentáře

Celkově jsme byli velmi spokojení. Personál byl vždy milý a přátelský, zrovna tak na recepci. Jediné, co jsme trochu postrádali, byl výběr na nápojích all inclusive, chyběl nám pravý džus. Podnikli jsme tři výlety, které byli všechny velmi zajímavé, bohužel jsme museli jeden výlet posunout, protože místní průvodci stávkovali. U našeho výletu na Santorini nám směl místní průvodce také jen krátce vyprávět, ale potom nesměl dál provádět. To byla velká škoda, určitě měl ještě co zajímavého říct. Jinak jsme měli příjemnou dovolenou.

Kréta na Facebooku