Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Maxine, Agia Galini

Agia Galini - hotel Maxine

Hotel Maxine se nachází u letoviska Agia Galini, po asi 250 m dojdete k oblázkovo-písčité pláži. Centrum je odsud vzdálené asi 800 metrů, najdete tu bary, taverny a různé obchody.

V hotelu je k dispozici 60 pokojů, které jsou ve vícero budovách. V přijímací hale najdete recepci, internetový koutek. Gastronomické zážitky si můžete vychutnat v restauraci s terasou. V hotelu najdete také bar, odpočívárnu a TV koutek.
Venkovní prostranství je udržované a nabízí plavecký bazén se sladkou vodou, pro děti samostatný dětský bazén, dále pak můžete využít sluneční terasu, bazénový bar a snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu bez poplatku, na pláži pak za poplatek.

Pokoje jsou vybaveny sprchou/WC, sejfem, televizí se satelitním příjmem, klimatizací (za poplatek) a balkonem. Dvoulůžkový pokoj lze zamluvit také jako jednolůžkový pokoj.
Mezonety (dvoupodlažní byty) pro 2-4 osoby se nabízí se stejným vybavením jako pokoje. Lze využít také možnost spát v otevřené, vyšší místnosti. Minimální obsazenost mezonetu jsou 2 dospělí, maximálně pak 4 dospělí.

Stravování: Polopenze - kontinentální snídaně, večeře je podávána v podobě menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén s barem hotelu Maxine v letovisku Agia Galini
Hotel Maxine - možnost ubytování

Komentáře

Snad jen jediná výtka, že jsme si nemohli pobyt prodloužit. Všechno bylo jednoduše skvělé, od transferu k hotelu až po odcestování. Co se týče venkovních prostorů, tak byly pěkně udržované. Hotel leží stranou veškerého hluku, proto tu byl po celý den i noc klid. Kdo chce, tak může objevit zhruba po 15 minutách chůze noční život s hudbou a bar.

Kréta na Facebooku