Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mareblue Village, Chersonissos

Hotel Mareblue Village, Chersonissos

Hotelové zařízení Mareblue Village, ležící na svahu, má jedinečný výhled na moře. Písčito-oblázková pláž je vzdálená od hotelu asi 1 km a rušné centrum Chersonissosu asi 2 km. Kyvadlová doprava pro hotelové klienty jezdí na pláž několikrát za den.

Moderní prázdninové zařízení Mareblue Village se skládá z více budov. V hlavní budově se nachází přijímací prostor s recepcí, útulné posezení se satelitní televizí, miniobchod, restaurace, bar a diskotéka. Venku se nacházejí 2 bazény se sladkou vodou, oddělený dětský bazének, sluneční terasa s lehátky a slunečníky a také bar u bazénu. Do sportu zahrnutého v ceně patří tenis, stolní tenis a fitness, multifunkční hřiště, plážový volejbal a aerobic. 3x týdně se koná diskotéka. Animační tým nabízí pro každého něco: legraci, hry a sport, jako např. gymnastiku na procvičení páteře nebo relaxační kurzy.
Pro děti je v hotelu k dispozici hřiště, dětský bazén, vysoké židličky v restauraci a dětské postýlky.

Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 25 m2) jsou vybavené telefonem, satelitní televizí s hudebním kanálem, trezorem (za poplatek), ledničkou, možnostmi pro přípravu kávy, čaje, klimatizací, fénem, vanou nebo sprchou/WC a balkonem nebo terasou.
Velké rodinné pokoje (cca 35 m2) jsou útulnější při podobném vybavení, mají navíc oddělenou ložnici.

Stravování ve formě all inclusive zahrnuje snídani, snídani pro spáče od 10.00 - 10.30 hod., oběd a večeři ve formě bufetu, 3x týdně tématické bufety s kuchařskou show, denně také dietní stravu a koutek s krétskými specialitami, místní alkoholické a nealkoholické nápoje během jídla a na barech mezi 10.00 – 23.00 hod (na diskotéce od 23.00 hod za poplatek), káva/čaj a pečivo od 10.00 do 17.00 hod., zmrzlina od 14.00 do 16.00 hod., studená mísa také při pozdním příjezdu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Mareblue Village, Chersonissos - bazén
Hotel Mareblue Village, Chersonissos - možnost ubytování

Komentáře

Byla to nezapomenutelná dovolená. Byli jsme nadšeni pokoji s velkým balkonem, čistotou, přátelskostí a službami. Jídlo chutnalo báječně a okolí zve k opakované návštěvě. Kyvadlová doprava na pláž byla dobrá, pláž je pěkná a udržovaná. Pokoje jsou stylové, útulné a udržované. Co se týká polohy hotelu, tak cesta do města pěšky byla trochu únavná, ale taxíkem to netrvalo dlouho. Tam si přijdou na své příznivci párty. Pro každého se něco při jídle najde. Byli jsme nadšeni z neustálých variací jídel, které byly vždy dobrá.

Kréta na Facebooku