Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Maravel Sky, Adelianos Kambos

Adelianos Kambos - hotel Maravel Sky

Krétský hotel Maravel Sky se skládá z hlavní budovy a ze tří dalších budov. Leží 150 m od pláže, do 6 km vzdáleného centra Rethymnonu se dostanete autobusem.

V hotelu se nachází recepce, restaurace s prostorem pro nekuřáky, bar a taverna. Za lehátka na terase a kolem obou bazénů nemusíte platit, na pláži však ano. O občerstvení se postará snack bar u bazénu. Pro děti je zde bazének a hřiště, stolní tenis si zahrajete zdarma, tenisový kurt a biliár je za poplatek. Na pláži se můžete věnovat vodním sportům.

V pokojích je k dispozici koupelna, WC, fén, telefon, rádio, televize, terasa nebo balkon, lednice, za poplatek sejf. V hlavní sezoně funguje klimatizace. Lze objednat také rodinný pokoj, který má menší ložnici navíc.

Stravování: Polopenze (snídaně a večeře formou bufetu) nebo all inclusive, které zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, od 16.00 do 17.00 kávu, čaj, pečivo. Dále místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Maravel Sky - pokoj
Hotel Maravel Sky - bazén

Komentáře

Mým přáním bylo odpočinout si, což se mi podařilo. Personál byl ochotný. Kvůli žaludečním problémům nemohu jíst vše, ale kuchař připravil, oč jsem ho požádala. Zastávka je hned u hotelu, 3 bazény, na pláž kousek: lepší to být nemůže. Sportovní možnosti jsem nevyužila. Do moře doporučuji obuv. Ze tří bazénů se mi nejvíc líbil ten nejmenší: stromy kolem něj vás chrání před sluncem. Kdybych něco měla vylepšit, tak bych si přála na příští sezonu nová lehátka.

Kréta na Facebooku