Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Maravel Land, Adelianos Kampos

Bazén u hotelu Maravel Land na Krétě

Hotel Maravel Land leží přímo na pláži v Adelianos Kampos, 6 km od centra Rethymnonu, kam pravidelně jezdí autobusy. Hned vedle hotelu je autobusová zastávka.

Hotel se skládá ze 4 budov a celkem má 62 pokojů. V hlavní budově najdete recepci, televizní místnost, výtah, restauraci s prostorem pro nekuřáky. V krásné zahradě se nachází bazén s terasou. Zdarma si můžete půjčit slunečníky a lehátka, na pláži za půjčení zaplatíte. Návštěvníci mohou zdarma využít i 2 bazénů v sousedním hotelu Maravel Sky. Na pláži je snackbar. Děti mají k dispozici bazének a hřiště. Za poplatek si můžete zahrát billiár, stolní tenis, v hotelu Maravel Sky i tenis. Během hlavní sezóny se můžete věnovat různým vodním sportům. Občas se konají folklorní večery s barbecue nebo tancem.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, fénem, televizí, malou ledničkou, sejfem, balkonem či terasou. Klimatizace je za poplatek.

Můžete si objednat polopenzi (snídaně a večeře formou bufetu) nebo stravování formou all inclusive, které zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu v kompexu Maravel Land, přes den svačinky, odpoledne kávu, čaj a zákusky v hotelu Maravel Sky, místní alkoholické a nealkoholické nápoje mezi 10.30 - 23.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Apartmány hotelu Maravel Land

Komentáře

Personál je milý, ochotný, přátelský k dětem. Hotel je čistý, přímo na pláži, ne na rušné silnici, proto se opravdu hodí na rekreaci. Jídlo dobré. V moři zpočátku kameny, štěrk, po 20 m jemný písek.

Kréta na Facebooku