Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lyktos Village, Koutsounari

Krétský hotel Lyktos Village u moře

Hotelový komplex se skládá ze 2 částí, jedna se nachází přímo na pláži (hotel Sunshine Lyktos Beach) a druhá, hotel Lyktos Village, se nachází na svahu. Obě budovy jsou od sebe odděleny hlavní ulicí, pod kterou se nachází podchod. Pláž je široká a oblázková. Město Ierapetra se nachází ve vzdálenost cca 8 km, Koutsounari asi 1 km.

K hotelovému zařízení patří dvoupodlažní hlavní budova a 6 vil, recepce, diskotéka, kadeřnictví, kiosek a butik. Ve venkovních prostorách se nachází plavecký bazén a integrovaný bazén pro děti. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou k zapůjčení zdarma. V části Sunshine Lyktos Beach se nacházejí 2 další bazény a dětský bazén.

Hosté hotelu mohou využívat v sesterském hotelu tenisové kurty, stolní tenis, šipky, aerobik, aqua aerobik, step, hip hop, strečink. Za poplatek je wellness se saunou, jacuzzi, parními lázněmi a masážemi. Hotel pravidelně pořádá pestrý denní a večerní zábavní program.
Pro děti je připraven dětský klub od 4 do 12 let s pestrým animačním programem.

Dvojlůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, televizí se satelitem, miniledničkou, sejfem, balkónem nebo terasou. Možnost přistýlky.
Rodinné pokoje se skládají z kombinované obytné místnosti s místem pro spaní a ze samostatné ložnice, ostatní vybavení je stejné jako u dvojlůžkových pokojů.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu. Po celý den různé snacky, odpolední káva, čaj a koláče. V ceně jsou také místní alkoholické a nealkoholické nápoje. Po předchozí rezervaci je možná večeře v á-la-carte restauraci (řecká nebo italská kuchyně.

(údaje jsou z roku 2011)

Krétský hotel Lyktos Village
Krétský hotel Lyktos Village s bazénem
Krétský hotel Lyktos Village - ubytování

Místo

Hotel Lyktos Village 35° 0' 38.4372" N, 25° 50' 8.8368" E
Location

Kréta na Facebooku