Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel King Minos Palace, Chersonissos

Hotel King Minos Palace, Chersonissos

Hotel King Minos Palace leží nad pobřežní ulicí ve stráni. Malé zátoky určené ke koupání jsou dostupné podchodem, asi 150 metrů daleko. Centrum města Chersonissos je vzdálené asi 1,5 km.

Příjemný prázdninový komplex King Minos Palace se skládá z hlavní budovy a několika vedlejších budov. Hotel odpovídá kategorii A, má 140 pokojů, 2 patra, 2 výtahy. V hlavní budově se nachází velký přijímací prostor s recepcí, společenskou místností se satelitní televizí, klimatizovaná nekuřácká restaurace, bar a miniobchod. Ve vnější části komplexu se nachází bazén se sladkou vodou, oddělený dětský bazének, sluneční terasa s lehátky a slunečníky a bar. Osušky u bazénu jsou k dispozici oproti kauci.
Sporty jako stolní tenis, minigolf, fotbal a volejbal jsou zahrnuty v ceně. Tenis, umělé osvětlení a biliár jsou za poplatek. 6x týdně se v hotelu koná denní a večerní animace. Miniklub je pro děti mezi 4-12 lety od 10.00 – 12.30 hod. a 15.30 – 17.30 hod. K dispozici je dětské hřiště a dětské postýlky.

Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje disponují telefonem, satelitní televizí, nájemním trezorem, ledničkou, klimatizací, fénem, vanou nebo sprchou/WC, balkonem nebo terasou. Jednolůžkové pokoje jsou také k dispozici.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu, týdně jsou pořádány tématické večery a kuchařské show.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel King Minos Palace, Chersonissos - bazén
Hotel King Minos Palace, Chersonissos - možnost ubytování

Komentáře

Byla to nádherná a odpočinková dovolená, kdykoliv bych jel znova do tohoto hotelu. Hotelový komplex je velmi udržovaný. Neustále tam byl někdo, kdo stříhal plot nebo dělal jiné věci. Pokoje byly velké a přátelsky zařízené. Koupelna byla čistá. Žádná plíseň! Z naší terasy byl super výhled na lokalitu a moře. Pokoje se uklízeli každé ráno, ručníky a ložní prádlo se měnily pravidelně. Personál byl perfektní. Poloha je jedinečná, v místě se toho hodně děje. Hotel leží v klidné části lokality, ale velmi rychle se dostanete do centra a můžete nakupovat nebo se bavit. Jinak pokud se jde zpátky do hotelu, musíte být zdatný v chůzi, protože je hotel na svahu a musí se jít trochu do kopce. Jídlo bylo velmi chutné a každé ráno a večer byl velký výběr. Mohlo se vše vyzkoušet a ti jedinci, kteří neradi zkoušejí, mohli jíst známé věci, např. špagety. Animace byla skvělá, celý den bylo několik možností, čeho se zúčastnit, dělali se různé druhy sportů. Pláž se skládala jen z malé zátoky, ale bylo víc pláží. Většinou byli pláže totálně proloženy lehátky, což mě osobně nepřišlo nic moc, ale večer to bylo moc hezké, pláž byla prázdná a voda báječně teplá. Bazén byl super. Jediné co rušilo, byla obsazená lehátka. Ačkoliv někteří tam byli jen hodinu nebo dvě, nechali tam ležet ručníky, aby se „možná“ později vrátili k bazénu! No jo, proto tam byla také malá opalovací louka, kde se mohlo ležet přímo pod palmami.

Kréta na Facebooku