Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kathrin Beach, Adelianos Kampos

Krétský hotel Kathrin Beach u bazénu

Hotel Kathrin Beach se nachází přímo na písečno-oblázkové pláži, v rušném středisku Adelianos Kampos. Do 6 km vzdáleného letoviska Rethymnon se dostanete autobusem.

Atraktivní hotel nabízí 102 pokojů, recepci se sejfem, jídelnu, kavárnu, bar, snackbar, společenskou místnost s televizí a minimarket. V zahradě se nachází bazén se sluneční terasou a dětský bazének. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.
Zdarma si můžete zahrát stolní tenis, za poplatek biliár. Na pláži nabízejí místní provozovatelé různé vodní sporty. Jednou za dva týdny se koná folklorní večer a barbecue.

V útulně zařízených pokojích najdete koupelnu se sprchou nebo vanou, WC, fén, televizi, telefon, ledničku, balkon, částečně pohled na mořskou stranu. Klimatizace a lednice jsou za poplatek. V levnějších pokojích chybí balkon a výhled na moře, jinak jsou zařízeny stejně.

Stravování je zajištěno formou polopenze, snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Kathrin Beach s pláží
Hotel Kathrin Beach - možnost ubytování

Komentáře

Letos jsme tu byli už potřetí a klidně bychom jeli znovu. Personál je dobře jazykově vybaven (angličtina, němčina), přátelský a vždy ochoten pomoct. Dokonce znali naše jméno a ptali se, jak se nám daří. Strava je pestrá, každý si tu vybere. Skvělý je salátový bufet. Snídaně se podává do 10.00 hodin. Speciální přání vám splní na požádání. Pláž pěkná, k dispozici jsou na ní sprchy. Bazén využívá hodně rodin s dětmi. Naše děti tu byly vždy hýčkané.

Kréta na Facebooku