Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kakkos Bay, Ferma

Pohled na hotel Kakkos Bay u pláže ve vesnici Ferma

Hotel Kakkos Bay se nachází nad nádhernou zátokou s písečno–štěrkovou pláží, která leží asi 250 m od hotelu. Do malé vesničky Ferma je to 400 m a do města Ierapetra 10 km. Zastávka autobusu je vzdálena pouhých 200 m od hotelu.

Co se týče vybavení, má rodinný hotel svým hostům určitě co nabídnout. Je tvořen hlavní budovou a několika menšími bungalovy, které jsou rozmístěny v zahradě. V hlavní budově je velká hala s recepcí, bezpečnostní sejf k pronajmutí, společenská místnost s televizí a satelitem, internetový koutek (za poplatek), restaurace a bar. Celkem je v budově 62 pokojů.

K odpočinku slouží hostům bazén s barem, terasa na opalování s lehátky a slunečníky a hospůdka přímo na pláži. Dále hotel příležitostně pořádá tradiční folklorní večery. V blízkosti hotelu se nachází také kavárna.

Pokoje jsou útulné a jejich součástí je klimatizace, malá lednice, televize a satelit, telefon, koupelna, WC a balkon nebo terasa (některé pokoje jsou s výhledem na moře).
Pokoje v bungalovech jsou vybaveny stejně a navíc mají terasu se zahradou. Pokoje jsou dvoulůžkové nebo rodinné, které mají navíc oddělenou ložnici.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet a večeře formou menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Pohled na hotelový bazén - hotel Kakkos Bay
Krétský hotel Kakkos Bay - možnost ubytování

Komentáře

V hotelu bylo vše tak, jak bylo popsáno na internetu. Hotel je vyhledávaný především díky své klidné atmosféře, ale někdy se stane, že je v hotelu ubytována hlučná skupina studentů, kteří v noci pořádají párty. Kromě bazénu nemá hotel co nabídnout malým dětem. Jídlo v taverně na pláži byla chyba. Podávali tam zmražené jídlo, pouze ohřáté. Na pláži chybělo nějaké menší občerstvení, např. hotdog nebo pizza jen tak do ruky. Pokoje byly v pořádku, jenom televize byla příliš malá, ale jako zvuková kulisa stačila. Ale člověk přece jede na Krétu kvůli moři a přírodě a ne kvůli hotelu. Zaměstnanci v hotelu byli velmi příjemní, dokonce ochotně připravili snídani v půl páté ráno, když jsme odjížděli. Jídlo v hotelu nemělo chybu, mnohem lepší bufety než v jiných hotelech, typicky řecké a servírované přímo kuchařem. Člověk by určitě neměl vynechat labužnickou show kuchaře Nikose, kde může ochutnat domácí víno, salát s olivovým olejem, bílým chlebem a melounem.

Kréta na Facebooku