Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Irini Mare, Agia Galini

Hotel Irini Mare v letovisku Agia Galini

Hotel se nachází v mírném svahu, nad zálivem s oblázkovo-písečnou pláží (asi 100 m) a s nádherným výhledem na moře. Pokud byste měli chuť se pobavit nebo si nakoupit suvenýry, tak můžete navštívit centrum Agia Galini, ke kterému dorazíte pěšky podél plážové promenády asi po deseti minutách.

Co se týče vybavení hotelu, tak hotel je rodinného typu a je vybaven celkem 97 pokoji, které jsou uspořádány do 9 budov. Nabízí hostům lobby, recepci se sejfem, internetovým koutkem (za poplatek), bar a terasu s nádherným panoramatickým výhledem a odpočívárnou s TV-koutkem a malou knihovničkou.

Pro větší skupiny slouží také klimatizovaná konferenční místnost. V udržované zahradě, která Vám poskytne stín prostřednictvím olivovníků a rohovníků obecných, najdete také plavecký bazén se sladkou vodou a sluneční terasu a rekreační loučku (včetně lehátek, ručníků, které poskytujeme za kauci). Vaše děti mohou využívat dětský bazén se sladkou vodou a hřiště. Můžete také zajít do klimatizované restaurace nebo vyzkoušet bazénový bar, který nabízí možnost něčeho malého k snědku. Přijímáme kreditní karty: VISA a Mastercard. Hotel obdržel čtyři hvězdy.

Můžete si zde odpočinout také aktivně, a sice při plážovém volejbalu, basketbalu, stolním tenisu nebo si zpevnit svaly v posilovně a zlepšit svou imunitu v sauně. Můžete využít i tenisový kurt a od května si můžete za poplatek vyzkoušet různé vodní sporty u místních poskytovatelů. Příležitostně hotel pořádá i řecký večer se živou hudbou.

Pokoje hotelu jsou útulné, s vanou a sprchou/WC, fénem, telefonem, televizí se satelitním příjmem, hudebním kanálem, ledničkou, klimatizací (individuálně nastavitelnou) a balkonem nebo terasou s výhledem na horu. K dispozici máme omezený počet pokojů „low cost“ (levných). Podle volby pokoje s výhledem na moře na rezervaci. Stravování probíhá ve formě vydatných snídaňových bufetů a večer v podobě bufetů s mezinárodní a originální řeckou kuchyní.

Pohled z hotel Irini Mare v letovisku Agia Galini

Komentáře

Celkově lze říci, že se jedná o velmi dobrý hotel. Hladina hluku je trošku zvýšená kvůli většímu počtu dětí. Vynikající k odpočinku. Jídlo super. Klidná poloha hotelu a blízko pláže a blízko do další vesnice. Neustále vál lehký vítr a bylo skvělé, že jsme se mohli ukrýt u bazénu do stínu, protože všude rostly olivovníky a palmy. Pokud máte děti anebo je nemáte, určitě si dobře odpočinete.

Kréta na Facebooku