Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iolida Beach, Agia Marina

Hotel Iolida Beach, Agia Marina - hotel s bazény

Hotel Iolida Beach je ideální pro odpočinkovou dovolenou, je situován přímo na pozvolna se svažující pláži letoviska Agia Marina, která je písčitá a částečně prokládaná plochými kamennými deskami. Doporučujeme proto boty do vody. Do centra města Platanias je to asi 1,5 km. Chania je se svým malebným historickým centrem, restauracemi a obchody vzdálena asi 7 km od hotelu. Zastávka autobusu je v blízkosti hotelu (200 m).

Hotel Ioda se skládá ze dvou budov – jedna je situovaná do krajiny, druhá, novější, je situována směrem k moři. Obě budovy jsou odděleny uličkou vedoucí k pláži, jsou ale spojené vlastním hotelovým nadchodem. Hotel je vybaven vstupní halou s recepcí, knihovnou, internetovým koutkem (za poplatek), minimarketem a moderně zařízenou restaurací v nové budově. Další restaurace se nalézá přímo na pláži. K venkovnímu vybavení patří dva bazény se sladkou vodou, dva dětské bazény a bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.
Hotel nabízí fitness centrum v ceně. Objednat si můžete billiard, saunu a masáž, které jsou za poplatek. Jinými provozovateli jsou na pláži nabízeny různé vodní sporty, je zde půjčovna kol, minigolf, možnost jízdy na koni. Dvakrát týdně se konají zábavné večery (živá hudba). Nabízeny jsou taneční kurzy.
V objektu se nachází dětské hřiště a za poplatek je možné si objednat hlídání dětí.

Hotel je pětihvězdičkový a má 139 pokojů. Pokoje se nacházejí v nové budově a jsou moderně a příjemně zařízené. Studia disponují společným obývacím a spacím prostorem a mají koupelnu se sprchou nebo vanou, WC, fén, klimatizaci, telefon, satelitní televizi, přípojku na internet (za poplatek) a sejf. Dále je k dispozici lednice, kávovar a malý vařič. Apartmány jsou vybaveny stejně jako studia, ale mají samostatnou ložnici navíc. Všechny pokoje mají balkón.

Forma stravování je možná polopenze nebo all inclusive. Snídaně, obědy i večeře jsou podávány formou bufetu. V určitou dobu je dopoledne podávána svačinka, odpoledne pak káva, čaj a koláč. Jednou v týdnu probíhá večeře formou "tématického večeru". V ceně jsou místní alkoholické i nealkoholické nápoje.

Hotel Iolida Beach v Agia Marině - možnost ubytování
Hotel Iolida Beach, Agia Marina - pohled na písečnou pláž

Kréta na Facebooku