Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Imperial Belvedere, Chersonissos

Hotelový komplex Imperial Belvedere u krétského pobřeží

Hotel Imperial Belvedere se nachází na svahu, s pěkným panoramatickým pohledem na zátoku v Chersonissosu. Leží přímo vedle sesterského hotelu Royal Belvedere, jehož služby mohou hosté také využívat. Zátoka s písčito-oblázkovou pláží je vzdálena asi 400 m, do centra Chersonissosu je to asi 1 km. Několikrát denně jezdí zdarma kyvadlová doprava na pláž a k vodnímu parku Star Beach Water Park.

Moderní rozsáhlé prázdninové zařízení Imperial Belvedere se skládá z hlavní budovy a více vedlejších budov. Hotel odpovídá kategorii 4*, má 340 pokojů, 3 patra a 8 výtahů. V hlavní budově se nachází recepce a útulné posezení, internetový koutek (za poplatek), televizní koutek se satelitní televizí, miniobchod, obchod se suvenýry, klimatizovaná restaurace s nekuřáckou zónou a venkovní terasou, vyhřívaný vnitřní bazén (duben-říjen).
Ve velkorysé, udržované vnější části se nacházejí dva bazény s mořskou vodou, z toho jeden s odděleným dětským bazénkem, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (podložky za poplatek), dva bazénové bary a jeden snack bar.
V ceně je tenis (umělé osvětlení za poplatek), minigolf, stolní tenis, fitness (v sousedním hotelu Royal Belvedere), lukostřelba, plážový volejbal, basketbal, vodní pólo, minifotbal. Za poplatek lze využít billiár, saunu a masáže.
Pro malé děti je k dispozici vícejazyčné hlídání v miniklubu pro děti ve věku 4-12 let, dětské hřiště, dětský bazének a dětské postýlky.

Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 32 m2) jsou vybavené telefonem, satelitní televizí s hudebním kanálem, nájemní trezorem, ledničkou, klimatizací, fénem, vanou nebo sprchou/WC a balkonem nebo terasou.
Rodinné pokoje (cca 42 m2) disponují navíc odděleným spacím prostorem.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, místní alkoholické a nealko nápoje během jídla a otevírací doby na barech 10.00 – 1.00 hod., svačiny a zmrzlina od 10.00 – 18.00 hod, kávu/čaj a koláče mezi 15.30-16.30 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Imperial Belvedere, Chersonissos - bazén
Hotel Imperial Belvedere, Chersonissos - možnost ubytování

Komentáře

Vychutnali jsme si naší dovolenou ve všech směrech. Hotelový komplex celkově byl jednoduše fantastický. Hotelový komplex je veliký a velmi pěkný. Víc než jsme si dokázali představit. Tak obrovské zařízení překonalo naše představy. Náš pokoj byl velmi pěkný. Nic nač si stěžovat. Personál byl vždy přátelský a dobře naladěn. Poloha hotelu je centrální, cesta do centra a k moři byla delší v komplexu než venku, protože komplex je obrovský. Jídlo bylo velmi dobré a rozmanité.

Kréta na Facebooku