Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Mirabello Beach, Agios Nikolaos

Hotel Iberostar Mirabello Beach, Kréta

Hotel Iberostar Mirabello Beach je situován na klidném místě přímo na písčito-oblázkové pláži, s nádherným výhledem na zátoku Mirabello. Centrum města Agios Nikolaos s přístavem, kavárnami, restauracemi a obchody je vzdálené asi 2 km od hotelu, kam se dostanete pravidelnými autobusovými linkami. Transfer z letiště Heraklion trvá asi 2 hodiny.

Hotel nabízí prostředí a atmosféru, které vybízejí k odpočinku a relaxaci během Vaši dovolené. Skládá se ze šestipatrové hlavní budovy a z vedlejších budov ve vilové "čtvrti", obě tyto části jsou spojeny nadchodem. V hlavní budově najdete recepci, možnost k posezení, bary, TV koutek, internetový koutek (za poplatek), obchod se suvenýry a klenotnictví, výtahy a vnitřní bazén. Dále zde jsou restaurace, kavárna a taverna.

V prostoru udržované a velkoryse uspořádané zahrady se nachází amfiteátr a bazén s mořskou vodou a sluneční terasou. Odtud si také můžete vychutnat nádherný panoramatický výhled na zátoku. Ve vilové čtvrti je k dispozici další bazén s mořskou vodou, bar a snack bar. Lehátka a slunečníky si zde můžete zapůjčit zdarma, na pláži za poplatek.
Pro děti jsou k dispozici dva samostatné dětské bazény, dětské hřiště a miniklub pro děti ve věku od 3 do 12 let.

V ceně ubytování je vodní pólo, stolní tenis, šipky, kulečník, petanque nebo vodní aerobik. Během dne i večera hotel pořádá animační programy. Za poplatek můžete využít tenisové hřiště, fitness centrum, potápění a vodní sporty na pláži, půjčovna kol. Zpoplatněno je také wellness centrum s bazénem s horkou sladkou vodou, saunou, vířivou vanou jacuzzi a parní lázní. Nabízí také široký výběr masáží a zkrášlujících procedur či kadeřnické služby.

Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou s WC, fénem, telefonem, satelitním LCD televizorem, klimatizací a sejfem, můžete si připlatit internet WiFi nebo minibar. Tyto pokoje mají výhled do zahrady nebo na moře.
Pokoje ve vilách jsou útulnější, ale jinak jsou vybaveny stejným způsobem, mají balkón s výhledem.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře v podobě švédských stolů, kontinentální snídaně až do 11 hodin, od 11 do 18 hodiny různé snacky, zmrzlina od 11 do 17 hodiny, odpolední čaj nebo káva se zákusky. Místní alkoholické a nealko nápoje obdržíte mezi 10. a 24. hodinou. Příležitostně se také konají večery s různou tématikou.

(údaje jsou z roku 2010)

Krétský hotel Iberostar Mirabello Beach - ubytování

Komentáře

Celkově byla naše dovolená velmi pěkná a odpočinková. Hotel byl prostě skvělý a můžeme ho určitě doporučit. Obchodní dům se nachází v hotelovém komplexu a to přímo naproti hlavní budově. V komplexu je také jedna restaurace. Kromě toho můžete navštívit pěknou tavernu v okolí. Ten, kdo se rád baví, by měl ale vyrazit autobusem nebo taxi přímo do města Aghios Nikolaos. Pěšky je to přeci jenom trochu daleko. Pláž byla velmi čistá a písčitá. Mirabello je skalní zátoka, a proto lehátka stojí na jedné straně na skalách a na druhé sice v písku, ale také na skále. Lehátka se slunečníky si na pláži můžete půjčit za poplatek. Ty u bazénu jsou ale zdarma, což nedává smysl, jelikož pláž je víceméně přístupná pouze hotelovým hostům.

Kréta na Facebooku