Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Hermes, Agios Nikolaos

Krétský hotel Iberostar Hermes u moře

Hotel Iberostar Hermes se nachází v prázdninovém letovisku Agios Nikolaos. Leží nad pláží s hrubým pískem, kam se dostanete po schodech nebo nadchodem. Z pláže je nádherný výhled na zátoku Mirabello. Restaurace, obchody a další možnosti zábavy naleznete v nedalekém centru města, které je vzdálené asi 500 m a lze ho snadno dosáhnout pěšky.

Příjemně zařízený hotel se řadí do místní kategorie A a má celkem 217 pokojů, 9 pater a 2 výtahy. K jeho zařízení dále patří vstupní hala s recepcí, televizní koutek, bary, snackbar, restaurace, taverna s přímým výhledem na zátoku, klenotnictví a konferenční prostory.
Venku najdete plavecký bazén s mořskou vodou, barem a sluneční terasou, kde jsou lehátka a slunečníky hotelovým hostům zdarma k dispozici.

V ceně ubytování je stolní tenis, za poplatek aerobic, fitness centrum, vodní sporty jako např. jet-ski, vodní lyže anebo potápění na pláži u místních provozovatelů. Za poplatek je také wellness centrum se saunou, soláriem a masážemi.
Hotel příležitostně pořádá večer živou hudbu.

Pokoje jsou velmi vkusně zařízené a k jejich vybavení patří telefon, internet WLAN, satelitní TV s nabídkou hudebních kanálů, sejf, lednice, minibar (za příplatek), klimatizace (v provozu od 15. června do 15. září), fén, koupelna s vanou nebo se sprchovým koutem a WC, balkón nebo terasa s výhledem na moře nebo na krajinu.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře v podobě bufetu. Možnost také all inclusive - všechna hlavní jídla formou bufetu, snacky 10 - 12,30 a 14,30 - 17,30 hod., místní alkoholické, nealko a vybrané dovozové nápoje a koktejly od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Krétský hotel Iberostar Hermes - ubytování

Komentáře

S hotelem, jídlem a pokojem jsem byl každopádně spokojen. Jen personál byl poněkud nevrlý, bylo již patrné, že se sezóna blíží ke svému konci. Hotel má velmi dobrou centrální polohu, všude můžete velmi pohodlně dojít pěšky. V blízkosti hotelu jsou tři velmi pěkné městské pláže, kam dojdete za 10 minut. My jsme si na celou dobu pobytu půjčili auto, což můžu jen doporučit. Měli jsme pokoj v prvním patře s výhledem na moře. Celkově byl hotel velmi čistý. Co se jídla a pití týče, za víno k jídlu zaplatíte 25 euro, což je naprosto přehnané, zvláště pokud je jeho kvalita spíše průměrná. Naštěstí nebyla dovolená doprovázena žádnými animačními programy. Pláž byla pokryta drobným štěrkem, popřípadě hrubým žlutým pískem. Takže ti citlivější by si sebou měli přibalit boty na pláž nebo na koupání. Hotel má sice bazén, ale ten je umístěn na střeše. My jsme ho jen viděli, ale nikdy nevyužili, protože se moře nachází velmi blízko hotelu.

Kréta na Facebooku