Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hydramis Palace, Georgioupolis

Rozsáhlý komplex Hotel Hydramis Palace

Hotel leží přímo na několik kilometrů dlouhé písčito-oblázkové pláži, oblázky jsou jen místy. Do úžasného prázdninového městečka Georgioupolis je to asi 5 km, jsou zde starobylé taverny, kavárny, obchůdky. Několik taveren, obchodů a supermarket jsou ve vzdálenosti asi 800 m od hotelu. K doporučení je výlet do Rethymnonu (asi 15 km), romantického starého města s benátským rybářským přístavem. Pro tento výlet můžete použít linkový autobus, jehož zastávka je asi 100 m od hotelu.

Sympatický, architektonicky půvabný komfortní hotel splňuje vyšší nároky. V pěstěné zahradě je směrem k moři bazén se sluneční terasou (lehátka, slunečníky, osušky u bazénu i na pláži zdarma). Užít si každý může u bazénového baru, který je částečně zastřešený a je z něj výhled na moře. V hotelu je také velkorysý vstupní prostor s recepcí a sedací soupravou, společenská místnost, bar se satelitní TV, místnost se 4 počítači (internet za poplatek), restarace s terasou.

Pro pobavení je v hotelu pořádána 2x týdně diskotéka, je zde také minimarket a kadeřnictví. Na třech patrech je 203 pokojů a 6 výtahů. Osvětlený tenisový kurt a kulečník za poplatek. Hotel pořádá pravidelné animační programy přes den i večer a mnoho her a soutěží pro všechny věkové kategorie. Jsou zde také pravidelné folklórní a taneční večery. Dětem slouží odddělený dětský bazén a dětské hřiště. Denně je pro děti 5 až 12 let v provozu miniklub s hlídáním.

Dvoulůžkové pokoje mají klimatizaci (v provozu červen až září, provoz hodinově), satelitní TV s hudebním kanálem, telefon, za poplatek internetové připojení, malou ledničku, trezor, fén, koupelnu, WC, balkón nebo terasu. Lze si zvolit boční nebo přímý výhled na moře. Rodinné pokoje mají stejné vybavení, navíc mají oddělenou ložnici a druhou koupelnu. Mezonetové pokoje mají 2 patra a stejné vybavení jako rodinné pokoje, jsou s bočním výhledem na moře.

Rozmanité snídaně formou švédského stolu, v poledne a večer jsou k dispozici různé švédské stoly s teplými a studenými pokrmy. Pravidelně je předváděno vaření formou show a tématické večeře. V baru u bazénu malé svačinky mezi 12:00 – 16:00, odpoledne mezi 16:00 – 17:00 káva, čaj a moučníky. Pro mlsouny mezi 11:00 - 23:00 zmrzlina. K obědům a večeřím a také celodenně mezi 11:00 – 23:00 hodinou jsou všechny místní alkoholické i nealkoholické nápoje v ceně (víno, pivo, ouzo, voda, džus, nealko, káva, čaj). V hotelové restauraci je večer vyžadován přiměřený oděv.

Pěkný bazén u hotelu Hydramis Palace v letovisku Georgioupolis
Pohled na část budov a bazénů v hotelu Hydramis Palace

Komentáře

Architektura hotelu je velmi krásná. Užili jsme si dostatek klidu k odpočinutí. Nikdo v noci nevyřvával ani nebyl opilý. Dobře a klidně jsme se vyspali. Nemáme absolutně žádné připomínky. Kdykoliv to půjde, opět se vrátíme. Našli jsme pro nás ideální hotel. Dobře jsme se vyspali a odpočinuli si. Kdokoli z personálu byl vždy příjemný a obsluha rychlá. Pro naše představy byla poloha hotelu úplně ideální, hledali jsme ticho a klid a našli je. Pro výlety je třeba si zapůjčít vůz. Promenáda po pláži zde není. Nejbližší supermarket je vzdálený 800 m. Restauraci jsme při službě All inclsive nepotřebovali. Měli jsme dojem, že i mladí hosté v hotelu byli spokojení. Výběr jídel na švédských stolech byl veliký a pokrmy vždy příjemně upravené. Pokud ke stolu přisedli noví hosté, dostal stůl okamžitě nový ubrus. Řecký večer (uspořádaný 1x týdně) byl prostě super. Dva hoteloví animátoři nabízeli přes den vodní gymnastiku, různé vodní hry, volejbal. Večer pak hudbu s tancem a různé společenské hry. Na pláži je také hřiště na volejbal. Nám nabídka vyhovovala a stačila. Pláž je přímo u hotelu. Není příliš široká, ale je tu vše, co je třeba. Dostatek lehátek a slunečníků pro všechny hosty. Pěkný písek. Ve vodě při vstupu do moře několik oblázků. Dostatek sprch a WC. Velmi pěkný a čistý bazén. I dost velký. Možná mi jen chybělo zábradlí na schodišti a na lávce přes bazén, která vedla k baru. Jsou zde opět lehátka a slunečníky v dostatečném množství. Pokud se hotel začínal naplňovat, okamžitě přibyly další lehátka. Služby pro děti nedokážeme posoudit. V hotelu bylo několik rodin s malými dětmi a působili dojmem, že se cítí velice příjemně a dobře.

Kréta na Facebooku