Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hersonissos Palace, Chersonissos

Hotel Hersonissos Palace s bazénem, Chersonissos

Hotel Hersonissos Palace je vzdálen jen asi 80 m od písčito-oblázkové pláže. K rušnému centru Chersonissosu s početnými možnostmi nákupů a zábavy je to asi jen 150 m.

Jedná se o moderní prázdninový hotel, který se skládá z jedné hlavní budovy a jedné vedlejší budovy, má celkem 180 pokojů. Do zařízení hotelu patří přijímací oblast s recepcí, společenská místnost se satelitní televizí, restaurace s nekuřáckou zónou, bar a vnitřní bazén. V udržované zahradě se nacházejí dva bazény se sladkou vodou se slunečními terasami, lehátky a slunečníky v ceně, na pláži jsou za poplatek. Je zde také snack bar u bazénu.
V ceně ubytování při all inclusive jsou tenisové kurty, stolní tenis, billiár a tělocvična. Saunu je možno využít za poplatek.

Vkusně zařízené pokoje disponují telefonem, satelitní televizí, rádiem, trezorem, ledničkou, klimatizací, fénem, koupelnou/WC a balkonem.

Při zakoupení polopenze je oběd a večeře ve formě bufetu. Stravování all inclusive zahrnuje snídani, oběd a večeři ve formě bufetu, odpolední kávu/čaj a pečivo mezi 15.00 – 16.00 hod., zmrzlinu pro děti mezi 15.00 – 16.00 hod., lokální alkoholické a nealkoholické nápoje mezi 10.00 – 23.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Hersonissos Palace - možnost ubytování

Kréta na Facebooku