Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hersonissos Maris, Chersonissos

Krétský hotel Hersonissos Maris

Hotel Hersonissos Maris se nachází na okraji města Chersonissos. Je oddělen malou plážovou uličkou od více malých písečno-oblázkových zátok. Místní centrum s živým přístavem, početnými bary, diskotékami a obchodem je vzdáleno asi 20 minut pěšky. Heraklion je vzdálen cca 25 km.

Hotelové zařízení Hersonissos Maris v krétském stylu se skládá z hlavní budovy a více řadových bungalovů. V zahradě se nachází 2 bazény se sladkou vodou, sluneční terasa, louka na opalování (lehátka a slunečníky v ceně, na pláži za poplatek), bazénový snack bar s částečně krytou terasou. Hotel disponuje přijímací halou s recepcí, barem se společenskou místností a televizním koutkem, klimatizovanou restaurací s terasou, internetem (za poplatek), miniobchodem, vnitřním bazénem. Hotel odpovídá řecké kategorii A a má 204 pokojů.
Za poplatek lze využívat fitness, saunu, páru, jacuzzi, masáže (na vyžádání), tenisový kurt (s umělým osvětlením), stolní tenis, billiár.

Pokoje jsou vybaveny klimatizací, ledničkou, satelitní televizí, telefonem, trezorem, fénem, vanou nebo sprchou, WC, balkonem nebo terasou. Maximální obsazení jsou tři dospělé osoby nebo dvě dospělé osoby a dvě děti.
Stejně vybavené pokoje superior s terasou disponují přímým přístupem k soukromému bazénu, který se dělí mezi 4-8 pokojů, maximální obsazenost jsou 2 dospělé osoby.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře v bufetové formě (je vyžadováno přiměřené oblečení).

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Hersonissos Maris - bazénky

Komentáře

Nádherná dovolená, pěkný hotel, pro naše potřeby v každém případě. Nikdy bych tam nejel s dětmi. Pokud má někdo rád animaci, tak spíše něco pro seniory, aspoň tak jak jsme si všimli. Poloha hotelu není daleko k lokálům a nákupům, celkově klidná, vhodná k odpočinku. Za nás se klientela skládala z 80% z francouzských seniorů. Káva u snídaně byla mizerná, ale snídaně jinak byla dobrá. Bohužel nebyla v ceně zahrnuta voda k večeři, víno bylo příliš drahé. Večeře nebyla bohužel moc řecká, atmosféra u bufetu spíše neútulná, proto jsme tam byli také jen dvakrát. Pláž byla nádherná, téměř bílá z malinkých oblázků, voda byla absolutně čirá. K čemu je potřeba bazén, když je moře hned vedle??? Neviděli jsme tam ani žádné děti ani dětský bazének.

Kréta na Facebooku