Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grecotel Kalliston, Agia Marina

Hotel Grecotel Kalliston, Agia Marina - k bazénu

Hotel Grecotel Kalliston se nachází na velmi zajímavém a příjemném místě západně od města Chania. Leží přímo na dlouhé pláži a je ideálním východiskem pro výlety na západní Krétu – např. do známé Samarské soutěsky. Nabízí se také procházka po historické části města Chania s typickými tavernami, bary a restauracemi. Město Chania je vzdáleno 5 km, k dalšímu místu Daratsos je to cca 1 km. Zastávka linkového autobusu směr západní Kréta nebo Chania leží od hotelu cca 30 m.

V hlavní restauraci Deep Blue je nabízena snídaně formou bufetu s koutkem zdravé výživy, večeře jsou bohaté, také formou bufetu, příležitostně se konají tématické večery.
Dále se zde nachází taverna (večer na objednání), bar, vinný sklep s velkým výběrem vín, různé salónky, 2 plavecké bazény s bazénky pro děti, sluneční terasy, zahrada, vnitřní bazén, miniklub Grecoland (pro děti ve věku 3 – 12 let s celodenním hlídáním), hřiště pro děti, internetový koutek, obchod, klenotnictví a obchod s dárkovými předměty.
Za poplatek si můžete odpočinout v lázni Elixir, kde je také fitness centrum, sauna, turecká koupel a vířivá lázeň. Nabízeny jsou různé masáže.

V hotelu je 127 moderně a vkusně zařízených pokojů. Ve všech je k dispozici koupelna, fén, župan, telefon, satelitní televize, přípojení na internet, sejf, lednička (naplnění na vyžádání), klimatizace. Pokoje mají balkón nebo terasu. Ubytováni můžete být v pokoji typu Double Seaview o ploše 24 qm s výhledem na moře nebo Junior Suite Seaview o ploše 34 qm s kombinovaným obývacím a spacím prostorem, malým psacím stolem a výhledem na moře. Pokoj typu Executive Suite Side Seaview/Poolview o ploše 43 qm má oddělený obývací pokoj a ložnici a má výhled jak do zahrady, tak na moře.

Ke svým sportovním aktivitám můžete využít fitness centrum, hřiště na plážový volejbal, stůl na stolní tenis. Dále je nabízena vodní gymnastika, za poplatek squash nebo vodní sporty na pláži.

Hotel Grecotel Kalliston, Agia Marina - možnost ubytování

Komentáře

V hotelu jsem se cítili velice dobře a velmi jsme si odpočinuli. Okolí hotelu nás bohužel zklamalo – není zde nic, kromě dalšího velmi malého hotelu a plážového baru, který není nijak zvlášť udržovaný. Asi 300 m od hotelu je restaurace, kde se servírují typická řecká jídla. Navštěvují ji především místní obyvatelé. Personál hotelu byl až na malou výjimku velice přátelský a snaživý. Hotel se bohužel nachází uprostřed průmyslové oblasti a leží na velmi frekventované a nepřehledné silnici bez přechodů pro chodce. Klid v hotelu tímto ale narušován není. Možnosti nákupů nebo vycházek zde prakticky nejsou. Můžete použít taxislužbu do Chanie, za kterou zaplatíte 20 Euro za jednu cestu. Cesta trvá cca 20 min. Jídlo bylo rozmanité, ale nijak vyjímečné. Od pětihvězdičkového hotelu bychom očekávali trochu více. Rychlé občerstvení bylo předražené. Bazény jsou velké, vkusné a velmi dobře udržované.

Kréta na Facebooku