Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Holiday Resort, Chersonissos

Hotel Grand Holiday Resort, Chersonissos

Hotel Grand Holiday Resort se nachází nad mořem, 300 m od malé písčito-oblázkové zátoky a asi 700 m od krásné písečné pláže. Do rušného místního centra Chersonissosu je to 2,5 km. Autobusová zastávka se nachází v blízkosti hotelu.

Komfortní hotelové zařízení Grand Holiday Resort se skládá z hlavní budovy a několika bungalovů. V hlavní budově se nachází vkusně zařízená vstupní hala s recepcí, společenská místnost s televizním koutkem, internetový koutek, bar s terasou, restaurace, restaurace á-la-carte, klenotnictví a miniobchod, vyhřívaný vnitřní bazén (v dubnu a říjnu) a 2 výtahy. Venku najdete tři bazény (mořská i sladká voda) se slunečními terasami, lehátky, slunečníky a s bazénovým snack barem.

Sportovní aktivity v ceně: stolní tenis, plážový volejbal, velké šachy, profesionální fitness (cardio a posilovací přístroje). Za poplatek jsou možné tenisové kurty s umělým osvětlením, cca od poloviny května dobré možnosti pro výběr vodních sportů na pláži od místních provozovatelů, jako jsou např. vodní lyže. Přes den probíhají pravidelně animační programy pro malé i velké. Večer se konají představení v amfiteátru.
Pro děti hotel nabízí oddělený bazén a hřiště. Denně je k dispozici miniclub (4-12 let) cca 4 hodiny dopoledne a odpoledne (květen – říjen).

Ubytování je možno ve velkorysých pokojích umístěných v bungalovech s klimatizací, malou ledničkou, satelitní televizí, telefonem, trezorem za poplatek, fénem, koupelnou/WC a balkónem nebo terasou na stranu k moři. Maximální obsazení jsou 3 dospělé osoby.
Rodinné pokoje směrem do vnitrozemí nabízejí extra ložnici, jinak mají stejné vybavení.
Jednolůžkové pokoje jsou směrem do vnitrozemí bez balkonu.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu se studenými a teplými jídly, cooking-show, pravidelně tématické večery, řecký večer a barbecue za poplatek.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Grand Holiday Resort, Chersonissos - bazén
Hotel Grand Holiday Resort, Chersonissos - možnost ubytování

Komentáře

Byla to báječná dovolená, ale ne optimální pro povalování na pláži. Pouze pokud by bylo k dispozici auto, potom to není problém. Hotel splní každé přání. Pro lidi vyhledávající klid nabízí hotel extra bazén, kde nejsou vítány malé děti. Personál je v zásadě hodně přátelský a snaží se vyjít vstříc. Poloha hotelu je trošku stranou, k moři je potřeba 7 min. pěší chůze, tam je ale také velmi malá pláž. K doporučení je auto, jsou tam všude výhodné nabídky k pronájmu. Na cestu do Hersonissosu nebo Stalie je vhodné být motorizován, pěšky se to dá sotva zvládnout (přinejmenším ne s dětmi). Ke stravování se nabízí typické řecké pokrmy a také mezinárodní jídla, velmi příjemné je, že se snídaně podává do 10.30 hod. Fantastický bufet, obzvlášť ráno je na výběr několik druhů pečiva. Ceny za nápoje jsou vysoké – ale jedná se o 4* hotel. Animační tým je decentní a nevnucuje se, absolutně profesionální, večer jsou představení, které opravdu doporučuji vidět. Fitness má nejnovější přístroje a dokonce dva běhací pásy, tenisový kurt je super! Co se týká pláže, je dobré si vybrat tu ve Stalii, to je nejbližsí další místo, ale dostupná jen s autem. Jsou tři části s bazény umístěny na různých výškách zařízení. Bazény jsou extrémně udržovány (každý večer objede automatická čistička podlahu). Jedná se o mořskou vodu, ale nepřijde to tak slané, takže potápění bez brýlí nebyl žádný problém. Velký bazén je opravdu obrovský a také ty dva další jsou dostačné. Ten se dvěmi klouzačkami leží v nejvyšší oblasti, v blízkosti miniklubu. Také zde je k dispozici dětský bazének, takže ideální pro rodiny. Prostřední bazén je pro klienty vyhledávající klid a dolní bazén je s animací. V miniklubu je obrovský skákací hrad, šplhadlo a ve vnitřní části je možno malovat, ale i přesto jsme ho nenavštěvovali tak často. Večer bývá minidiskotéka. V miniklubu se starají o děti od dopoledne do večera.

Kréta na Facebooku