Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Golden Beach, Adelianos Kampos

Pohled na hotel Golden Beach u pobřeží

Hotel Golden Beach leží přímo u pláže, jen 6 km od města Rethymnon. Z letiště se do hotelu dostanete zhruba za 90 minut. V okolí hotelu si můžete nakoupit a navštívit některou z taveren. Asi 15 m od hotelu se nachází autobusová zastávka.

Rodinný hotel zaručuje příjemné prostředí, v recepci se nachází TV koutek, můžete se připojit k internetu. Dále je v hotelu k dispozici restaurace a kavárna. Využít můžete sluneční terasu se slunečníky a lehátky, 2 bazény a bar v zahradě. Lehátka a slunečníky vám za poplatek půjčí u bazénu i na pláži. Snack bar na pláži nabízí speciality řecké i mezinárodní kuchyně.
Zahrát si můžete stolní tenis nebo plážový volejbal (zdarma), děti mají k dispozici hřiště a dětský bazének. Několikrát týdně se konají tématické večery, občas hraje živá hudba.

Pokoje jsou vybaveny vanou či sprchou, toaletou, televizí, satelitem, lednicí, klimatizací, terasou či balkonem, fénem. Některé pokoje mají výhled na moře.

Stravování: Polopenze (snídaně + oběd) či plná penze - snídaně formou bufetu, na oběd si můžete vybrat z několika jídel, večeře probíhá formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Golden Beach s bazénem
Hotel Golden Beach - možnost ubytování

Komentáře

Příjemná dovolená za příjemnou cenu. Hotel leží přímo u moře. Na pláž i do bazénu je to chvilku. Na výlety můžete jet autobusem, který zastavuje kousek od hotelu. V místě si také můžete půjčit auto. Centrum města Rethymnon s bohatým večerním životem leží jen 5 km od hotelu.

Kréta na Facebooku