Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Galini Sea View, Agia Marina

Pohled na krétský hotel Galini Sea View s bazénem

Hotel Galini Sea View byl uveden do provozu v roce 2007 a nachází se 150 m od pláže v letovisku Agia Marina. V blízkosti hotelu jsou různé obchody, restaurace a bary. Od města Chania je vzdálen asi 8 km. Do hotelu se z letiště Chania dostanete za půl hodiny.

V moderně vybaveném hotelu se nachází recepce, bar, odpočinková místnost s televizí, internetový koutek (za poplatek), různé obchody, restaurace s terasou, vnitřní bazén, plavecký bazén, sluneční terasa a bar u bazénu. Můžete se zde objednat i ke kadeřníkovi. Hotel je umístěn na svahu a nabízí tak překrásný výhled. Na pláž se můžete nechat odvézt hotelovým minibusem. Pro zpestření jsou nabízeny různé večerní programy - kabaret, řecký večer nebo zábava pro děti.

V komfortně zařízených pokojích nechybí telefon, sejf, satelitní televize, lednice, klimatizace, připojení k internetu, masážní sprcha/WC, fén a balkón nebo terasa. Pokoje typu Junior suite jsou stejně vybavené a tvoří je jeden velký pokoj se sedacím koutem. Rodinné pokoje jsou vhodné pro 4-6 osob a skládají se ze 2 oddělených ložnic a místa pro sezení s rozkládací pohovkou. Jinak je vybavení stejné.

Jako způsob stravování se nabízí polopenze se snídaní a večeří formou bufetu nebo forma All Inclusive, kdy budete mít k dispozici všechna jídla, občerstvení, odpolední kávu a koláč, mezinárodní nápoje (kromě tvrdého alkoholu a šampaňského), víno, čepované pivo, míchané nápoje nebo koktejly, osvěžující nápoje, ovocné šťávy nebo různé druhy kávy a čaje. Snídaně se podává od 7.30 do 10.00 (pro "spáče" do 11 hod), oběd je servírován od 12.30 do 14.30. Od 11.00 do 18.00 je k dispozici různé občerstvení. Kávu s koláčem si můžete vychutnat od 15.00 do 17.00, večeře se podává od 18.30 do 22 hodin. Od 22.45 do 24.00 si můžete dát půlnoční svačinku.

Hotel Galini Sea View, Agia Marina - písečná pláž

Komentáře

Pobyt byl celkově uspokojivý. Poloha a krásný výhled na moře zastínily ne vždy vhodný přístup personálu pětihvězdičkového hotelu k hostům. V žádném případě jsme nebyli spokojeni s venkovním vybavením. Lehátka, sprchy a přístup na pláž nebyly v dobrém stavu. Pláž i koupání bylo vynikající. Služby zajišťoval převážně nezaučený personál, který byl zřejmě pro své přetížení nepříjemný a nepozorný. Dorozumívacím jazykem byla pouze angličtina. Se servisem při stolování jsme také nebyli spokojeni – ne úplně čisté stoly, chybějící dozorující personál. Jídlo a pití bylo pestré, káva chutnala vždy jinak. Sportovní a jiné volnočasové aktivity nebyly nijak organizovány. Výlety jsme si plánovali sami. Dalo se vyjít rovnou z hotelu nebo použít autobus. Zastávka je vzdálena pár metrů od hotelu. Lehátka, slunečníky a gastronomické zařízení na pláži byly ve špatném stavu, sanitární zařízení katastrofální resp. nebylo k dispozici. U bazénu bylo málo místa pro lehátka.

Kréta na Facebooku