Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Galini Beach & Eden, Agia Marina

Pohled na hotel a bazén - Galini Beach & Eden v Agia Marině

Hotel Galini Beach & Eden leží v centru letoviska Agia Marina, přímo na dlouhé, zvolna se svažující písčité pláži. Chania je vzdálena asi 7 km. Zastávka linkového autobusu je asi 100 m od hotelu. Hotel se řadí do kategorie B.

Hotel tvoří dvě budovy, Galini Beach přímo na pláži a Galini Eden, která se nachází ve svahu na protější straně cesty. Obě budovy mají výtah a celkově je zde 66 pokojů. V budově Galini Beach najdete halu s recepcí, bar, internetový koutek a restauraci.
Venku je bazén se sladkou vodou, malá sluneční terasa a bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži za poplatek.
V hotelu je billiard. Na pláži jsou místními provozovateli nabízeny různé vodní sporty.

Pokoje jsou zařízeny účelně. Mají sprchu, fén, balkón nebo terasu, klimatizaci, telefon, satelitní televizi s hudebním kanálem, kuchyňský kout s lednicí a sejf. Pokoje s výhledem na moře jsou v budově Galini Beach, apartmány jsou disponovány do krajiny. Můžete si objednat i rodinný pokoj pro 4 osoby, který je zařízen stejně, ale je prostornější, situován je do krajiny.

Jako formu stravování si můžete zvolit buď polopenzi nebo all inclusive. Snídaně se podává v budově Galini Beach formou bufetu (je možná i snídaně pro déle spící). Oběd i večeře včetně lehkých nápojů, piva a vína jsou servírovány v sesterském hotelu Galini Seaview (vzdálen 150 m od hotelu). Občerstvení je možné si dát v Galini Beach od 11 do 18 hod a od 22.45 do 24 hod. Káva, čaj a pečivo jsou podávány od 15 do 17 hod. Místní alkoholické i nealkoholické nápoje od 10 hod do 23 hod v Galini Beach a od 10.30 hod do 18 hod v Galini Seaview v baru u bazénu.

Hotel Galini Beach & Eden v Agia Marině - možnost ubytování
Hotel Galini Beach & Eden v Agia Marině - pobřeží s pláží

Komentáře

Hotel Galini Sea View můžeme dále doporučit. Špatnou zkušenost jsme měli pouze s personálem na recepci. Pokoje jsou zařízené velmi komfortně a moderně. A ještě jedna událost nás vystrašila. V noci jsme byli vysazeni a necháni před zavřenými dveřmi hotelu Galini Beach, který jsme si rezervovali. Až po několika pokusech dovolat se někomu mobilem se nám podařilo spojit se s personálem Galini Sea View, který nás nechal autobusem dovézt do pro nás zjevně původně rezervovaného Sea View. Jakýkoliv další kontakt s personálem na pláži ležícím Galini Beach byl velmi příjemný. Personál na recepci je velmi přátelský a vstřícný.

Kréta na Facebooku