Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Delfina Art - Georgioupolis

Hotel Delfina Art v Georgioupolis

Příjemný hotel leží asi 150 m od široké, mírně se svažující 8 km dlouhé písčité pláže. Je oddělený jen místní komunikací. V bezprostřední blízkosti je bezpočet obchodů, restaurací a barů. Do centra městečka Georgioupolis je to cca 4 km.

Jedná se o nevelký apartmánový komplex s bazénem, sluneční terasou (lehátka a slunečníky u bazénu bez poplatku, na pláži za poplatek; osušky za poplatek). Uvnitř hotelu je velkorysý uvítací prostor se SAT-TV, jídelna s barem, společenská místnost a venkovní terasa. Recepce je v sesterském hotelu Delfina Beach. Celkem je v tomto hotelu k dispozici 46 pokojů ve třech patrech a 2 výtahy. V hotelu se podávají snídaně formou švédského stolu, při polopenzi jsou večeře v hotelu Delfina Beach formou švédského stolu.

Pro chvíle aktivní dovolené je zde k dispozici tenisový kurt, minigolf, plážový volejbalový kurt, stolní tenis. Za poplatek je v hotelu Delfina Beach kulečník. 1x týdně probíhá folklórní večer (v hotelu Delfina Beach). Pro děti je k dispozici dětský bazén.

Studia jsou velká asi 42 qm, mají obývací ložnici, klimatizaci, kuchyňský kout s jídelním koutem a ledničkou, SAT-TV, telefon, trezor, fén, koupelnu, WC, balkón nebo terasu.

Pohled na bazénky v  hotelu Delfina Art

Komentáře

Byli jsme velice velice spokojení. Kdo hledá zábavu, je zde špatně. Nejbližší obec je 4 km. Pro odpočinek a rodinnou dovolenou můžeme tento hotel jen doporučit. Bazén je uvnitř hotelu, vlastně jakoby ve dvoře, pro skupiny a oslavující nevhodný, protože tím by byl celý hotel rušen. Existuje oddělený malý dětský bazén. Studio je dostatečně velké pro 2 dospělé osoby, i dvě malé děti by se ještě vešly, ale všechny 4 osoby jsou pak v jedné místnosti. Velkorysá koupelna neskutečně čistá a spořádaná. Personál mluví plynně německy a anglicky. Supermarket byl jen 2 minuty chůze, k pláži necelých 5 minut (hned u sesterského hotelu Delfina Beach). Restaurace také asi 2 minuty chůzí, nabídka ale identická. V blízkosti možnosti výletů. Pobyt jsme si objednali se snídaní, byla v pořádku, ale ne zrovna evropský standart. Dostali jsme müsli a suchary, kávu, čaj. Džusy byly až příliš chemické na náš vkus. Blízký supermarket ale nabídku dostatečně rozšířil, měl v nabídce vše, co jsme chtěli a personál neměl negativní připomínky k rozšíření snídaně. Sportovní možnosti hotelu jsme nevyužívali, viděla jsem jen, že snad nějaké nabídky existovaly. Bezvadná pláž, dlouhá snad 16 km, s pravidelnými Life Guard Stations (stanicemi plavčíků). Klidné moře, dá se daleko běžet do moře po jemném písku. To pravé pro rodiny. O dostatečné zásobení a stravování se postarají vyrovnané řady hotelů. Bazén je pěkný a čistý. V hlavní sezóně asi brzy přeplněný. Nám ale absolutně vyhovoval. Pro děti je k dispozici oddělený dětský bazén, jinak se službami pro děti nemám zkušenost.

Kréta na Facebooku