Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Coral, Agios Nikolaos

Pohled na krétský hotel Coral

Prázdninový hotel Coral leží přímo u uměle vytvořené zátoky, která je pokryta drobným štěrkem a slouží ke koupání. Nejbližší písečná pláž je vzdálená 500 metrů, stejně jako centrum města Agios Nikolaos.

Hotel nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, kde si můžete pronajmout sejf. Dále zde najdete výtah, restauraci s prostorem pro nekuřáky nebo bar s TV. Venkovní prostory disponují bazénem s mořskou vodou, snack barem a sluneční terasou s nádherným panoramatickým výhledem na moře. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu v ceně, na pláži za poplatek.
Saunu, solárium a fitness centrum můžete za poplatek využít v sousedním hotelu Hermes. Na pláži si také můžete vyzkoušet potápění či jiné vodní sporty, které jsou nabízené místními provozovateli.

Hotel má celkem 165 pokojů. Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny telefonem, satelitní televizí, lednicí a klimatizací, která funguje od poloviny června do poloviny září. Pokoje mají koupelnu s vanou nebo sprchou a WC, balkón. Můžete si vybrat mezi pokojem s výhledem směrem k moři nebo na okolní krajinu.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, různé snacky během dne, odpolední káva nebo čaj s pečivem a dezerty, zmrzlina pro děti od 10 do 21 hodin. Místní alkoholické a nealko nápoje během jídel a otvíracích dob barů, od 10 do 23 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Krétský hotel Coral s bazénem
Krétský hotel Coral - možnost ubytování

Komentáře

Vše bylo na jedničku, jak jsem očekával, a již se rozmýšlím, že zde opět strávím dva týdny dovolené v příštím roce. Už jsme v tomto hotelu strávili svou šestou dovolenou a vždy jsme byli velmi spokojeni. Hotel je optimální pro ty, kdo si po pracovně náročném roce chtějí odpočinout. Poloha je sice velmi klidná, ale hotel se nachází přímo na okraji tamního města, takže i mimo hotel naleznete spoustu možností, jak strávit svůj volný čas a pobavit se. Pokoje mají poněkud tenčí stěny a snadno slyšíte to, co se děje u Vašich sousedů. Tento nedostatek ale nebyl do teď žádným problémem, jelikož jsme vždy měli klidné sousedy. Servis na pokojích byl naprosto výborný. Každý den jsme dostávali čisté ručníky a osušky. Několikrát do týdne bylo měněno i ložní prádlo. Personál byl vždy velmi přátelský a ochotný pomoci. Poloha hotelu na kraji místního většího města umožňuje různé možnosti zábavy, ale i přesto zde můžete v klidu odpočívat a načerpat nové síly. Jídelní sál hotelu byl vždy velmi uklizený a čistý stejně jako všechno používané nádobí. Obsluhující personál dbal také na každodenní upravenost a čistotu. Bufet byl velmi mile naaranžován. Pokrmy byly neustále doplňovány a chutnaly velmi dobře. Člověk si zde opravdu odpočine a může relaxovat do značné míry například četbou knih nebo prožitkem z místní kuchyně a nápojů. Můžete si zaplavat, vyrazit na procházku či na kratší pěší túru. Písečné pláže dosáhnete pěšky během několika minut. V blízkosti se nachází spousta taveren. Bazén je sám o sobě klidným místem k odpočinku a poskytuje fantastický výhled na zátoku. Tento hotel není určitě vhodný pro rodiny s dětmi.

Kréta na Facebooku