Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Club Eliros Mare - Georgioupolis

Club Eliros Mare ležící na krásné pláži letoviska Georgioupolis

Hotel leží na pohádkové, 8 km dlouhé písčité pláži, která se jen pozvolna svažuje do moře. V blízkém okolí najdete kavárny, taverny, různé obchody. Do malebného centra městečka Georgioupolis je to asi 4 km, chůzí podél pláže asi ¾ hodinky. Je také možné použít linkový autobus, jehož zastávka je asi 200 m od hotelu. K doporučení je výlet ke sladkovodnímu jezeru Kournas (asi 5 km) nebo do vzdálenějšího městečka Rethymnon (asi 20 km). V nedakém městečku Georgioupolis je nespočet možností zábavy v tavernách, kavárnách a barech.

Klubový hotelový komplex vyšší střední třídy byl v roce 2009 renovován a modernizován. Má nádhernou polohu přímo na pláži a příjemný servis. Uprostřed pěstěné zahrady je bazén se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma, na pláži za poplatek, osušky na kauci. Na pláži je také příjemný bar s částečně zastřešenou terasou, zde je během dne podáváno malá občerstvení a nápoje.

Klubový komplex sestává z hlavní budovy a moderních, jednopatrových bungalovů. V hotelu je vstupní hala s recepcí, sedací soupravou a internetovým koutkem (WLAN, za poplatek). Dále se v hotelu nachází klimatizovaná společenská místnost, místnost s velkoplošným televizorem (SAT-TV), bar s terasou a pěkným výhledem na bazén, klimatizovaná restaurace s velkou venkovní terasou. Celkem je v třípatrovém hotelu 147 pokojů, v hlavní budově je výtah.

Dvoulůžkové pokoje (asi 28 qm) jsou umístěny v hlavní budově anebo v krásné zahradě v bungalovech. Všechny mají klimatizaci (s individuální obsluhou), miniledničku, SAT-TV s hudebním kanálem, telefon, trezor, fén, koupelnu nebo sprchu, WC, balkón nebo terasu, některé mají boční výhled na moře. Maximální obsazení: 3 dospělé osoby.

Bungalovy s výhledem na moře jsou prostornější (asi 35 qm), leží v blízkosti pláže a je z nich krásný výhled na moře. Maximální obsazení: 3 dospělé osoby + 1 dítě nebo 2 dospělé osoby + 2 děti.

Anglické snídaně formou švédského stolu a kontinentální snídaně pro opozdilce (až do 11:00 hodin). Obědy a večeře jsou podávány formou švédského stolu (teplé a studené pokrmy v dostatečné míře). 1 x týdně tématická večeře (řecká, středozemní, rybí speciality). K obědům a k večeřím jsou v ceně nápoje (např. točené pivo, domácí víno, nealko, minerální voda). Přes den malé svačiny, zmrzlina, káva, čaj, pečivo. V ceně jsou všechny místní nealkoholické a alkoholické nápoje v baru na pláži od 12:00 – 18:00 hodin, následně od 18:00 – 24:00 hodin u hlavního baru v hotelu. Malé půlnoční svačiny mezi 22:00 až 24:00 hodinou.

Ke sportovním aktivitám slouží multifunkční hřiště na tenis, basketbal, minikopanou, dále stolní tenis, šipky. Za poplatek je možný kulečník, různé vodní sporty (např. jízda na kanoích nebo na banánu), na pláži další menší provozovatelé nabízejí jízdy na vodních lyžích, jízdu na koních (asi 7 km), potápěčskou školu (asi 15 km). V hotelu je malá posilovna s několika přístroji, jsou zde také pořádány pravidelné kurzy gymnastiky, step-aerobik, fun-aerobik, jogging, walking a nordic walking. Za poplatek je možné zajít na masáže, do jacuzzi, do sauny nebo páry do sesterského hotelu Mythos Palace (asi 300 m).

Večer je možné se pobavit u různých zábavných představeních, karaoke, tanečních večerů, promítání filmů na velkoplošné plátno. Příležitostně jsou pořádány folklórní večery nebo živá hudba.
Pro malé děti a i pro ty větší slouží dětský klub Kids Club alltourini. Zkušení hotelové animátoři přesně vědí, co děti ve věku 3 až 17 let pobaví a zaujme. Různé hry, dobrodružství, dětské kino, napínavé zážitky, sportovní utkání a mnoho dalšího.

Budovy Clubu Eliros Mare
Dlouhá pláž u Clubu Eliros Mare

Komentáře

Dovolená se mi moc líbila. Sice jsem si občas přála, aby v hotelu bylo více mladých párů a mladých lidí v našem věku, protože tu byli hlavně rodiny s dětmi a starší páry. Tomu odpovídal i poměrný klid v baru na pláži. Ale uznávám, že je to věc názoru. Náš pokoj byl celkem v pořádku. Jen koupelna mohla být o něco lepší, byla velmi „hlučná“. Jakmile sousedi použili toaletu, byli jsme „živě “ u toho. Zlobila jsem se na sebe, že jsem si nevzala z domova svůj fén – u mých delších vlasů bylo třeba se u fénování hotelovým fénem obrnit velkou trpělivostí a spoustou času. Jídlo je věcí vkusu. Mě osobně se výběr i chutě zdály dost dobré. Naproti tomu můj přítel si nemohl vybrat. Jídlo se mu zdálo být bez chuti a i výběr považoval za nedostatečný. V době našeho pobytu byl uspořádán řecký večer, kde byly místní řecké speciality a byly vynikající. Kdo preferuje lahodné ovocné koktejly, musí se smířit s tím, že tento druh nápojů není ani lahodný ani vzhledný. Večerní dětské animace jsou pro rodiny s dětmi zajisté vítaná a dobrá věc. Pro nás, kteří jsme v tu dobu ještě večeřeli, to nebylo až tak příjemné. Jen po 2 dny jsme byli ušetřeni této strašné cd-hudební-animace.

Kréta na Facebooku