Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Candia Park Village, Agios Nikolaos

Hotel Candia Park Village na Krétě

Hotel Candia Park Village stojí na mírném svahu, ale přímo u pláže s nádherným výhledem na zátoku Mirabello. Do nejbližších měst, Agios Nikolaos vzdáleného 3,5 km a Elounda vzdáleného asi 5 km, jezdí pravidelně každou hodinu místní autobus. Různorodé budovy hotelového komplexu jsou vzdáleny od pláže v závislosti na sklonu svahu až 100 metrů. Tento hotel je skvělou volbou pro rodinnou dovolenou, a to nejen díky své přímé poloze na pláži, ale i díky zařízení, které je vstřícné hlavně k dětem a pro bohatý a různorodý program, který nabízí svým hostům.

Rozsáhlý hotelový komplex zahrnuje 222 obytných jednotek a byl postaven roku 1992 ve stylu krétské vesnice. V roce 2002 byly ještě ke komplexu přistavěny apartmány. Zařízení zahrnuje recepci se vstupní halou, bar a tavernu. Hlavní restaurace je situována uprostřed komplexu. V horní části komplexu se nachází obchod, typická řecká kavárna, internetová kavárna. Pro nejmenší hosty je k dispozici dětské hřiště, miniklub pro děti ve věku od 4 do 12 let.

Hotel nabízí dva bazény se sladkou vodou, jeden s vířivou vanou jacuzzi a jeden oddělený sladkovodní dětský bazén. Baru přímo u bazénu a sluneční terasa s lehátky a slunečníky poskytuje výbornou relaxaci. Pláž je spíše menší, pokrytá pískem a drobným štěrkem, i zde najdete lehátka a slunečníky.
Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, hřiště na volejbal a basketbal. Za poplatek si můžete zahrát kulečník nebo tenis na 3 kurtech i při umělém osvětlení. Na pláži se nabízí možnost si vyzkoušet windsurfing, plachtění, potápění či vodní lyže.

Útulná studia (asi 40 m2, pro 2 až 4 osoby) mají kombinovaný obývací prostor s místem pro spaní (2 postele), rozkládací pohovku pro třetí a čtvrtou osobu, malý kuchyňský kout s kávovarem, klimatizaci, telefon, satelitní televizi, sejf, lednici, koupelnu s vanou a WC, fén, balkón nebo terasu.
Standardní apartmány (asi 40 m2, pro 2 až 4 osoby) jsou prostorné a mají stejné vybavení jako studia, pouze navíc samostatnou ložnici, balkón nebo terasu.
Apartmány Superior jsou něco prostornější (cca 60 m2, pro 2 - 6 osob), základní vybavení stejné jako studia, navíc velmi prostornou kombinovanou obývací a ložní část s pohovkou na spaní, dále samostatnou ložnici, koupelnu s WC, balkón nebo terasu.
Suity (40 m2, 2 - 4 osoby) mají oddělenou ložnici, koupelnu s WC, fén, župan, balkón nebo terasu s výhledem na moře.
Suity Seafront (40 m2, 2 - 4 osoby) mají opět stejné základní vybavení, navíc je k dispozici oddělená ložnice, koupelna s WC, fén, župan, balkón se dvěmi lehátky. Tyto pokoje jsou situovány přímo u moře s fantastickým výhledem na zátoku Mirabello.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze - bohaté snídaně a večeře ve formě bufetu. Pro děti je nabízeno i speciální dětské menu. Dvakrát do týdne se konají tematické večery, které jsou pro hotelové hosty s polopenzí zdarma.

(údaje jsou z roku 2010)

Krétský hotel Candia Park Village - možnost ubytování
Krétský hotel Candia Park Village s bazénem

Komentáře

Celkově jsme prožili velmi pěknou dovolenou, která naplnila všechna naše očekávání. V hotelu bylo vše ještě mnohem lepší, než jsme si představovali. Samozřejmě velký podíl na tom mělo hlavně překrásné počasí. Přitom už týden na to padaly kroupy a docházelo k sesuvům půdy, takže nemůžu posoudit, jak hotel funguje za tohoto počasí. Během naší dovolené bylo možné se najíst i venku pod širým nebem. My jsme měli velmi pěkný pokoj s nádhernou terasou. Venkovní zelené plochy jsou dobře udržovány a upraveny. Svou polohou je hotel spíše osamocen, ale určitě se v blízkosti najde příležitost pro ty, kteří se rádi baví. My jsme je ale se dvěmi dětmi nevyhledávaly. Při rezervaci dovolené nebyly v katalogu uvedeny žádné zvláštní sportovní aktivity. Na místě jsme si ale potom zamluvili výlet na horských kolech, kdy jsme dostali skvělá kola, a vše probíhalo se skvělým servisem. Pláž byla velmi pěkná. Bazén byl obklopen nádhernými olivovými stromy s výhledem na moře. Slunce během odpoledne svítilo na bazén, během dopoledne potom na pláž. Hotel nenabízí žádné animační programy pro děti, které jsme stejně ale nepotřebovali. Pro naše děti bylo zlatým hřebem dovolené krmení ryb během plavání nebo palačinky ke snídani, kdy si šly i víckrát přidat.

Kréta na Facebooku