Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Balsamico Traditional Suites, Chersonissos

Krétský hotel Balsamico Traditional Suites, Chersonissos

Hotelové zařízení Balsamico Traditional Suites leží v centru starého Chersonissosu. Dvě další vesnice jsou v dosahu pěší chůzí. Na pláž a do Chersonissosu, kde jsou možnosti jako např. golfové hřiště, akvárium nebo vodní park, jsou to asi 3 km. Letiště v Heraklionu je vzdáleno cca 23 km.

Prázdninové zařízení, vystavěné v r. 2007 v krétském stylu, nabízí svým hostům rodinnou atmosféru s celkově 8 bytovými jednotkami, pěknou zahradu, bazén (cca 45 m2), dětský bazének a vlastní parkoviště. Mimoto je k dispozici WI-FI internet.

Komplex disponuje čtyřmi studii, třemi mezonety a jednou velkou suitou. Všechny bytové jednotky jsou plně vybaveny nábytkem a nabízejí plazmovou televizi, DVD přehrávač, telefon, trezor, dobře vybavený kuchyňský koutek (mimo jiné s kávovarem a vařičem vody), fén, koupelnu/WC a balkon nebo terasu.

Na vyžádání a za poplatek jsou možné snídaně, jinak pouze ubytování. Obědy a večeře jsou možné v taverně patřící ke komplexu (zrovna tak na vyžádání a za příplatek).

Hotel Balsamico Traditional Suites, Chersonissos - možnost ubytování

Komentáře

Nádherný hotel, skvělá atmosféra – a skvělí majitelé hotelu, u kterých se člověk jednoduše cítí dobře. Nutná angličtina. Kdo hledá malý hotel je tu správně. Hotel je veden s nasazením a láskou. Pokoje jako venku komplet z přírodního kamene, skvělá atmosféra, velmi útulné, zařízené s láskou. Kuchyňský koutek by potřeboval ještě více vybavení. Hotel vedou majitelé – pár, neuvěřitelně mnoho srdečnosti a připravenosti pomoci, zažili jsme s nimi hodně legrace a stále dobrou náladu. Oba činí hotel jedinečným! Díky popisu jsme věděli, do čeho jdeme: hotel je ve starém městě – skvělé taverny do 3 min. pěší chůze, ale na pláž, párty atd. je třeba skútr nebo auto – pro nás naprosto v pořádku! Majitel hotelu vaří sám – na snídani si vždy přichystá něco nového. Večer se tam dá jíst také dobře řecky. Kdo tu hledá sport, není tu správně. Pláž jsme také nenavštívili – raději jsme jeli dál a nenechali se rušit párty. Nečekejte tady nabídku pro děti. Hotel slouží pro výlety.

Kréta na Facebooku