Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Astoria, Agia Galini

Slunění u bazénu hotelu Astoria v letovisku Agia Galini

Hotel se nachází na vstupu do Agia Galini, v blízkosti najdete také autobusovou zastávku. Za pár minut chůze se ocitnete na oblázkovo-písečné pláži a přístavní promenádě. Malý rodinný hotel se 26 pokoji Vám nabízí uvítací prostor s recepcí, místnost pro snídaně a útulný bar.

V rámci řecké kategorie, patří hotel do kategorie C. Pokoje jsou zařízeny účelově a typicky řecky, s klimatizací, telefonem, sejfem, sprchou, WC a balkonem. Za poplatek je lednička a TV se satelitním příjmem.

Centrum Agia Galini Vás uvítá tavernami, restauracemi a bary, ve kterých můžete strávit příjemná večer s řeckém stylu. Užijte si typickou řeckou pohostinnost.

V hlavní sezóně si můžete také vyzkoušet na pláži za poplatek u místních poskytovatelů různé vodní sporty.

Co se týče stravování, tak nabízíme snídani nebo polopenzi, kontinentální snídani a večer výběr z menu v místní taverně stanovené hotelem.

Slunění s lehátky a slunečníky na pláži v letovisku Agia Galini

Komentáře

Můžu tento hotel určitě všem doporučit. Pokoje jsou velmi čisté, matrace byla na mě trochu tvrdá. Jinak super, velký balkon, klimatizace s dálkovým ovladačem, lednička, TV za poplatek. V hotelu byl velmi příjemný personál, který o nás neustále pečoval

Kréta na Facebooku