Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Arion Palace, Ierapetra

Krétský hotel Arion Palace

Hotel Arion Palace se nachází na svahu, s nádherným výhledem na moře. Centrum městečka Ierapetra je vzdálené asi 1,5 km, dlouhá písčitá pláž s oblázky je vzdálena 500 m. Dostanete se k ní po příjezdové cestě, nebo k ní jezdí 3-4 x denně hotelový autobus.

Hotel v neoklasicistním stylu a s osobní atmosférou nabízí k ubytování 75 pokojů ve 3-patrových budovách (s výtahem). K jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, společenská místnost s televizním koutkem, internetový koutek (za poplatek), restaurace, bar, minimarket, herna a prádelna.
Ve velké zahradě se nachází plavecký bazén se samostatným dětským bazénem, dětské hřiště, sluneční terasa a poolbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je stolní tenis, tenisový kurt (umělé osvětlení za poplatek), boccia, malá posilovna a krytý bazén (v provozu v měsících duben, květen a říjen). Hotel pravidelně pořádá zábavné a folklórní večery.
Za poplatek je billiárd a malé wellness se saunou, parní lázní a salónem krásy.

Příjemně zařízené dvojlůžkové pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, sejfem, minibarem, klimatizací (v hlavní sezóně), balkónem nebo terasou většinou s výhledem na moře.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Krétský hotel Arion Palace s bazénem
Krétský hotel Arion Palace - ubytování

Místo

Hotel Arion Palace 35° 0' 31.9068" N, 25° 45' 55.9008" E

Komentáře

Je to výborný hotel pro toho, kdo o dovolené hledá klid. Přátelský personál, dobré jídlo, nádherný výhled.
Location

Kréta na Facebooku