Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ariadne, Agia Galini

Krétský hotel Ariadne, Agia Galini

Hotel Ariadne se nachází ve svahu, v městečku Agia Galini. K pláži dojdete zhruba po 250 metrech.

V hotelu najdete 16 pokojů, k dispozici vám je recepce. Naproti hlavní budově leží plavecký bazén se sladkou vodou, bez poplatku vám jsou k dispozici lehátka i slunečníky. Vaše děti si užijí legraci v samostatném dětském bazénku. Odpočinout si můžete v taverně a snack baru.

Studia pro 2-3 osoby jsou účelně zařízena, s kombinovaným obytným prostorem a částí pro spaní, kuchyňkou, vanou nebo sprchou/WC, telefonem, připojením k internetu (za poplatek), sejfem, TV se satelitním příjmem, klimatizací (za poplatek) a balkonem s fantastickým výhledem na moře.
Apartmány pro 2-4 osoby jsou vybavené stejně jako studia a ještě k tomu je zde oddělená ložnice. Minimální obsazenost apartmánu jsou 2 dospělí a maximální pak 3 dospělí + 1 dítě.

Stravování: Pobyt můžete mít bez jídla, s kontinentální snídaní nebo ve formě polopenze s večeřemi v podobě menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Ariadne s bazénem

Komentáře

Byla to velmi pěkná dovolená. Hotel můžu každopádně doporučit. Měli jsme senzační výhled na přístav. Toto místo bych doporučila všem, kteří moc nemají rádi rušná turistická centra. Přes den jsme na pokoji nebyli, ale kromě neděle se tu denně uklízelo. Je tu mnoho velmi pěkných taveren, ve kterých hraje živá hudba. V bazénu jsme byli jen jednou a měli jsme ho jen pro sebe.

Kréta na Facebooku