Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aquis Blue Marine Resort, Agios Nikolaos

Hotel Aquis Blue Marine Resort u moře - Agios Nikolaos

Hotel Aquis Blue Marine Resort stojí na lehce se svažujícím kopci, s nádherným výhledem na moře. Pláž s drobným štěrkem se nachází přímo před hotelem a dostanete se k ní průchodem v hotelu nebo výtahem. Dřevěná lávka a rovinaté dno umožňují snadný přístup do moře. Centrum města Agios Nikolaos je vzdálené asi 6 km a nabízí dobré možnosti nákupu a zábavy.

Hotel disponuje recepcí, barem, místností se satelitní televizí, počítači s internetem, malým obchodem, hlavní restaurací a restaurací á-la-carte. Několikrát do týdne se zde konají také diskotéky, kde se ale platí vstupné. Vnější prostor hotelu je formován jako terasa a najdete zde dva bazény se slanou vodou a s integrovaným dětským bazénem, sluneční terasu s nádherným výhledem na moře a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je fitness centrum a sportovní aktivity jako stolní tenis, tenis (osvětlení za poplatek) a vodní gymnastika. O zábavu se starají nejrůznější denní a večerní animační programy. Wellness lázně jsou za poplatek otevřené od dubna do poloviny května a v říjnu. Zde se můžete nechat hýčkat vířivou vanou jacuzzi, masážemi, saunou nebo různými procedurami. O vaše děti se od dubna do října postará mezinárodní klub pro nejmenší (pro děti od 4 do 12 let). Zdarma je také k dispozici dětské hřiště.

Hotel má celkem 202 pokojů, 7 pater a 6 výtahů. Všechny dvoulůžkové pokoje jsou pohodlně zařízeny a vybaveny klimatizací, lednicí, satelitní TV, sejfem, fénem, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeři ve formě bufetu, 2x týdně se konají tématické večeře a jednou týdně je po rezervaci možná večeře v restauraci á-la-carte. Během dne si můžete dopřát malé snacky nebo zmrzlinu, odpoledne se podává káva nebo čaj se zákuskem. Místní alkoholické a nealko nápoje stejně jako vybrané mezinárodní nápoje jsou v ceně od 10 do 23 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Krétský hotel Aquis Blue Marine Resort s bazénem
Hotel Aquis Blue Marine Resort - možnost ubytování

Komentáře

Celkově bylo vše VELMI PĚKNÉ, čisté a klidné. Člověk by si měl ale rezervovat program „all-inclusive“, který se více vyplatí. Hotel je nový, super a velmi čistý. Jídla bylo dostatek, velký výběr a vše chutnalo velmi dobře. Co se čistoty týče, bylo vše prostě na jedničku. Uklizečky stále uklízely a čistily. Bazén a pláž byly velmi čisté. Všude vládla dobrá atmosféra. Celkově bych tento hotel doporučil k relaxaci a odpočinku. Pokud měl člověk nějaký problém, personál byl ihned k dispozici a velmi milý. Město je vzdáleno 5 km, ale můžete se tam dostat velmi snadno autobusem, který stojí 1,40 €, nebo si vzít taxi za 8 €. Jídlo chutnalo velmi dobře a bylo z čeho vybírat. Co se sportu týče, vyzkoušel jsem pouze fitness centrum. Všechny přístroje byly nové a ve velmi dobrém stavu. Pláž je super a velmi klidná. I přesto, že nad hotelem vede silnice, člověk nic neslyší. Voda v moři byla velmi čistá. Bazén byl velmi pěkný a čistý, jelikož voda v něm pochází přímo z moře.

Kréta na Facebooku