Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aquis Arina Sand, Kokkini Hani

Krétský hotel Aquis Arina Sand

Hotel Aquis Arina Sand se nachází přímo v dlouhé písčité zátoce s pláží na okraji letoviska Kokkini Hani, centrum je vzdálené asi 1,5 km. Město Heraklion s dalšími nákupními a zábavními možnostmi, a letiště je vzdálené cca 10 km, autobusová zastávka leží přímo před hotelem.

Rozsáhlý hotelový areál nabízí 236 pokojů v hlavní budově a několika vedlejších budovách. K zařízení hlavní budovy patří přijímací hala s recepcí, výtahy, internetový koutek, televizní a společenská místnost, klimatizovaná hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, bary, kafenion, herna, klenotnictví, minimarket.

V udržovaných venkovních prostorách se nachází velký bazén s mořskou vodou, samostatný dětský bazén, sluneční terasa, pool-/snackbar, taverna na pláži. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži jsou v ceně jen na některých úsecích, jinak za poplatek.

V ceně ubytování jsou tenisové kurty, stolní tenis, šipky, lukostřelba, plážový volejbal, fitness, aerobic, gymnastika, vodní pólo, minigolf, basketbal, zahradní šachy, šlapadla, windsurfing (2 hodiny na pobyt), kánoe, mezinárodní pestrý denní a večerní animační program, hry, show, diskotéky a tématické večery.
Za poplatek je biliárd, videohry, masáže a různé vodní sporty na pláži od místních provozovateů, jako např. jízda na banánu, vodní lyže, jetski.

Pokoje (cca 30 m2) jsou příjemně a moderně zařízené, k jejich vybavení patří vana nebo sprcha a WC, fén, telefon, televize se satelitem a s hudebními kanály, sejf (za poplatek), malá lednička, klimatizace (v hlavní budově centrálně řízená, ve vedlejších budovách individuální) a balkón s výhledem na moře.
Pokoje Seafront jsou s podobným vybavením, nacházejí se v bungalovech v první řadě u pláže.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, různé snacky a zmrzlina od 12:00 do 16:00 hodin, odpolední káva, čaj a pečivo od 15:30 do 16:30 hodin. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje během hlavních chodů, u barů a na diskotéce od 10:30 do 1:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Krétský hotel Aquis Arina Sand s bazénem
Krétský hotel Aquis Arina Sand - ubytování

Místo

Hotel Aquis Arina Sand 35° 19' 55.506" N, 25° 14' 35.8944" E

Komentáře

Byla to výborná dovolená, kdykoli sem pojedeme rádi znovu a díky animačnímu programu a přátelskému personálu se nám tu líbilo ještě víc. Cítili jsme se zde velmi dobře a přemýšlíme, že zde strávíme příští rok dovolenou znovu. Bylo zde vše, co jsme potřebovali, animační program nebyl vtíravý, ale příjemný a také pro našeho syna to tu bylo optimální, protože se zde mohl volně pohybovat. Pokoje byly účelně a prakticky zařízené, velmi velké, i se 3 postelemi tu bylo hodně místa. Koupelna byla velmi prostorná a byl zde dostatek odkládacích ploch. Každý den se měnilo ložní prádlo i ručníky. Hotel se nachází trochu stranou od hlavní ruchu, ale za 10 minut chůze se dostanete do místního centra. Jídlo bylo pestré, jistě že každému nechutná všechno, ale u každého chodu i v baru u bazénu byl bohatý výběr. Protože jsme nepožadovali ani posilovnu ani wellness pobyt, tak nám zde nic nechybělo. Pláž se nachází přímo před hotelem a byla dobře udržovaná, v moři byly řasy. Bazén byl velmi pěkný a velký a nevadilo nám, že v něm byla mořská voda. Každý týden se voda měnila (filtrovala) a několikrát denně se kontroloval obsah chlóru. Náš syn zde byl od začátku nadšený, užil si zde mnoho legrace a měl zde hodně možností k zábavě.
Location

Kréta na Facebooku