Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Annabelle Beach Resort, Anissaras

Krétský hotel Annabelle Beach Resort

Poloha

5-hvězdičkový hotel Annabelle Beach Resort se nachází přímo u dlouhé, písečno - oblázkové pláže v letovisku Anissaras, jedné z nejkrásnějších pláží na řeckém ostrově Kréta.

Do rušného centra města Chersonissos s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi je to asi 2 km daleko, do města Heraklion cca 25 km. Asi 100 metrů od hotelu se nachází autobusová zastávka.

Zařízení

Luxusní prázdninový komplex nabízí k ubytování více než 260 pokojů, které jsou rozmístěné do hlavní budovy a několika bungalovů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, internetový koutek (za příplatek), místnost se satelitní TV, klimatizovaná bufetová restaurace s terasou, á-la-carte taverna (středomořská kuchyně, za poplatek), lobby bar a další bary, klenotnictví, mini market, obchody.

Ve venkovních prostorách jsou umístěné 2 sladkovodní plavecké bazény, pool bar a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénů i na pláži k zapůjčení zdarma, osušky jsou na kauci.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma vyhřívaný sladkovodní krytý bazén, sportovní aktivity jako stolní tenis, plážový volejbal, fitness centrum, 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), zahradní šachy. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animační programy.

Pro nejmenší hosty jsou připraveny 2 oddělené dětské bazény, dětské hřiště a dětský mini club Cinderella (od 4 do 12 let). Během hlavní sezóny se konají rauty pro děti a mini disco.

Za poplatek je biliár, wellness centrum se saunou, whirlpoolem a masážemi, vodní sporty na pláži od místních provozovatelů, např. katamarán, potápění, vodní lyže nebo windsurfing.

Ubytování

Velké a komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, trezorem, satelitní TV s hudebním kanálem, ledničkou, klimatizací, balkónem nebo terasou.

Rodinné pokoje (pro 4 osoby, 4. osoba může být jen dítě) mají podobné vybavení, ale mají navíc další lůžka.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře jsou v období od června do září možné také v restauraci á-la-carte (rezervace předem). Přes den občerstvení (11 - 17 hodin), odpolední káva s pečivem a zmrzlina (16 -17 hodin v taverně), místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10 - 01 hodin).

(údaje jsou z roku 2012)

Krétský hotel Annabelle Beach Resort s pláží
Krétský hotel Annabelle Beach Resort s bazénem
Krétský hotel Annabelle Beach Resort s dětským hřištěm
Krétský hotel Annabelle Beach Resort - ubytování
Krétský hotel Annabelle Beach Resort - ubytování s terasou

Místo

Hotel Annabelle Beach Resort, Anissaras 35° 20' 8.1276" N, 25° 22' 53.6016" E
Location

Kréta na Facebooku