Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alkion, Exopolis

Krétský hotel Alkion se studii a apartmány

Hotel Alkion se nachází na vyvýšeném okraji města Exopolis a nabízí nádherný výhled na zátoku Georgioupolis. Hezká písečná pláž je vzdálena asi 3,5 km od hotelu. Nejbližší taverna je vzdálena pouhých 100 metrů, v místě jsou i další hospůdky, restaurace, kavárny a obchody. Na letiště Chania je to asi 50 km, na letiště Heraklion přibližně 110 km.

V hotelu je k dispozici recepce, telefon na kartu a místnost s televizí se satelitem. V zahradě je je k dispozici bazén. Na přání hostů majitelka hotelu organizuje akce, které umožňují nahlédnout do tradičního krétského života, například krétské večery.

Studia mají malou kuchyňku, lednici, televizi, sprchu, WC a fén. Obývací pokoj je kombinovaný s ložnicí a mají balkón nebo terasu s výhledem na moře.
Apartmány jsou vybaveny stejně jako studia, navíc mají oddělenou ložnici. Dále disponují klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.
Úklid pokojů probíhá 6x týdně, ručníky a ložní prádlo se mění 2x týdně.

Stravování: Vlastní nebo se snídaní. Snídaně jsou rozmanité a jsou připravovány z domácích surovin. Na přání je snídani možné servírovat i venku na terase (za příplatek). Na recepci si můžete zakoupit domácí olivový olej a domácí víno.

(údaje jsou z roku 2010)

Krétský hotel Alkion s bazénem
Hotel Alkion - možnost ubytování

Kréta na Facebooku